Pikakatsaus eiliseen Indiedays-päivään

En ehtinyt eilen postaamaan enkä vielä nytkään ehdi käydä kaikkia eilisen Indiedays Inspiration päivätilaisuuden ja Inspiration Blog Awardsien kuvia läpi. Juuri nythän mun pitäisi lukea huomiseen tenttiin hehe... :)

Tässä siis eilisen päivän ja illan huippukohtia. Oli ihanaa päästä tapaamaan vanhoja tuttuja ja paljon uusia kasvoja. Asukuvien ottamisen ohessa bongasin Antti Asplundin, ja fani kun olen, pyysin tyypin tietysti yhteiskuvaan. Olin oikeastaan niin häkeltynyt tästä kohtaamisesta, että tuijotin silmät pyöreänä herraa samalla, kun Ansku kyseli mieheltä kuulumisia...

IMG_1233

Illan viimeinen kuva oli tämä yhteiskuva Angelica Blikin kanssa! Siinä toinen tyyppi, jota fanitan ihan täysillä! Kiitos kuvasta kuuluu Annalle.

img11

Mun illan asu oli tällainen, mutta laitan parempaa kuvaa kokonaisuudesta myöhemmin. Mekko oli Lipsyn. Tässä lähinnä testasin miten sukkahousut näkyvät salamakuvissa. En oikein voi sietää ihonvärisiä sukkahousuja, mutta ilman niitä oli jotenkin liian paljas olo, eivätkä mustat sukkikset käyneet tähän mekkoon. Niinpä sitten kuitenkin päädyin pukemaan illalla sukkikset jalkaan. 

IMG_3090 copy
IMG_3246 copy
IMG_3245 copy
IMG_3248 copy

Goodiebagin sisältö oli taas mitä runsain ja koostui suurimmilta osin syötävistä. Meitä bloggaajia selvästi ajateltiin, kun pussissa oli niin paljon sokerittomia karkkeja. Eihän bloggaajat syö karkkia... Eipä! Joka tapauksessa Balmainin suolasuihke ja Vichyn muut saadut tuotteet pääsevät varmasti käyttöön, ellen sitten arvo teille näistä jotain.

Muuten vielä perjantain koulupäivän asua. Taistelin pimeyttä vastaan ja huristin pikavauhtia kotiin, että sain ikuistettua itseni the Loven kanssa päivän asukuvaan.

IMG_3172 copy
IMG_3171 copy
IMG_3174 copy

Vaihdoin astetta lämpimämpään takkiin, koska lämpötila alkaa olla jo niin lähellä nollaa. Hrr kohta pitää ottaa ihan toppatakkikin käyttöön, koska ei tuo kyllä tarpeeksi lämmittänyt!

Hauskaa viikonloppua ja jos olitte paikalla, niin kommentoikaa. Haluan nähdä muiden postauksia tilaisuuksista! :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oli kyllä kiva päivä! Harmi, etten illan Awardseihin pääsyt. Lähdettiin juuri, kun olitte ulkona Antin kanssa enkä ehtinyt tulla siinä juttelemaan :D Toivottavasti törmätään vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! No voi harmi kun en itsekään huomannut koska kuten ehkä luit mun silmät oli nauliintunu tuohon herraan haha :D Eiköhän törmätä! :)

   Poista
 2. Moooiiij! Joko on eilisestä toivuttu? Ihana oli tavata, nähdään taas uudestankin! :) Ja hei, näytät niin hyvältä tossa kuvassa Antin vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! Joo ysiltä olin ylhällä :D Samoin, eiköhän me vielä törmätä! Voi kiitos Ansku :-)

   Poista
 3. Ootpas ollut nättinä! Toivottavasti oli kivaa :)

  Tää nyt tulee ehkä vähän nopeesti ja randomilla, mutta et haluis lähtee katsoon sitä uutta Nälkäpeli-leffaa tiistain ennakkonäytökseen? Multa vapautui just yksi lippu, kaikki näyttää olevan kiireisiä just tiistaina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli oikein hauskaa!

   Olen menossa kyseiseen näytökseen, mulle tuli myös kutsu ja tulen jo avecin kanssa. :)

   Poista
  2. No heei siellä nähään sit! :)

   Poista
 4. VOI OLIT NIIN KAUNIINA! mutta aruudeltani en kehannut jutella varmaan kenellekkään.. ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiii ett?? Olisin ollut kyllä tosi iloinen! Kiitos :)

   Poista
 5. Oli kiva törmätä! Mä en ole vielä ehtinyt postaamaan lauantaista mitään, kamala kriisi kun meillä oli netti koko eilisen poikki ja pääsin nyt vasta lukemaan muiden postauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en mäkään ole vielä "pääpostausta" ehtinyt tehdä :D Kiitos ja samoin, tulen vielä kommentoimaan sun blogiin, niin ei jää näkemättä! :D

   Poista
 6. Oli kyllä ihana törmäillä:) Pitäisi olla useammin tälläisia tapahtumia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös