NÄLKÄPELI

Eilen oli odotettu päivä, sillä pääsin katsomaan Nälkäpeli - Vihan liekit -elokuvan ennakkonäytökseen. Itse tilaisuudesta en ottanut pahemmin kuvia, koska eihän siellä tietenkään saanut kuvata! Kun leffa alkoi, niin kännykät piti visusti piilottaa, kyseessä oli kuitenkin näytös ennen edes Jenkkien ensi-iltaa. Tällä kertaa mennään siispä puhelimen kuvilla.

En ole ikinä ollut mikään kovin kummoinen Nälkäpeli-fani, sillä luen niin vähän kirjoja. Ensimmäisen osan kyllä olin nähnyt ja katsoinpa sen juuri viime viikolla vielä kerran uudestaan muistin virkistämiseksi. En halua spoilata mitään, mutta itse pidin leffasta, enemmän kuin ensimmäisestä! Muuta en kerro, etten pilaa nautintoanne. :) 


Oli ihanaa nähdä miten jotkut olivat panostaneet pukuihinsa todella paljon. Olipa siellä yksi Peeta leipuriasussaankin. Vieressäni istunut tyyppi oli siitä vähän ihmeissään, "Peeta" kun vielä voitti palkinnon asustaankin. Asu oli kyllä hieno, hei sillä oli ranskanleipä kainalossa! 

Salin penkillä odotti yksi goodiebag-ylläri, nimittäin Glitterin massiivinen ketjukoru ja vieläpä kultaisen värisenä. Tuli niin tarpeeseen, sillä mulla on ennestään tasan kaksi keltakultaisen väristä kaulakorua! 

Mutta niin meinaako joku mennä katsomaan heti tänään? Mun tekisi mieli mennä jo uudestaan... tai ainakin lukea seuraava osa!

t. Enni

Ps. Seuraavassa postauksessa on arvonta! Vaan sitä ennen olettehan jo tutustuneet SHAI-postaukseen, jossa testipakkauksen tilannut henkilö voi voittaa vuoden terät?

Kommentit

 1. Kiitos paljon, kun et spoilannut! ;) Itse menen lauantaina katsomaan. Tosi hieno toi kaulakoru :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha olepa hyvä, aijai! ;) Joo mustakin!

   Poista
 2. Me käytiin katsomassa se eilen. Molempien mielestä se oli superhyvä, jopa siis ton paaaaaljon kriittisemmänkin mielestä. Oisin voinu jatkaa katsomista vielä toiset 2,5h!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täysin samaa mieltä. En millään olisi halunnut, että leffa loppuu!! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös