Lahjakori

Kävi se klassinen, että kuvaajaa ei tietenkään ikuistettu kuin muutamiin kuviin viikonlopun juhlissa... Niinpä juhlakuvat jäivät osaltani aika vähäisiksi. Kävi myös niin, että tilan hämäryyden takia kuvaaminen lisäsalamalla oli aika haastavaa (varsinkin siinä vaiheessa, kun akkupatterit alkoivat ikävästi menettää tehoaan). Niinpä huomasin, etten kuvannut pöydän antimia ollenkaan! Tai no joo, kuvasin onneksi kakunpuhaltamisen. No näitä sattuu välillä.

Onneksi en ollut juhlissa palkollisena, sillä muuten nolottaisi. Otin kuitenkin muista ihmisistä paljon kuvia ja salama antoi yllättävän hyvin valoa muuten ihan pilkkopimeisiin kuviin, joten muistoja jäi silti. Canonin koulutuksessa kerrattu lisäsalaman käyttö oli siis aika jees juttu, opin oikeasti paljon.

IMG_3877 copy
IMG_3671 copy

Päivän sankarille koostin lahjakorin, johon Laitilan Wirvoitusjuomatehdas sponsoroi juomapuolen. Suurimmat kiitokset heille! En oikeastaan olisi voinut kuvitella koriin edes muita lasipulloja, sillä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pullojen ja etikettien design on ihan omaa luokkaansa + juomat itsessään ovat mielestäni todella hyviä kaikki. Varsinkin retrolimut, sillä ne ovat niin värikkäitä ja söpöjä! Alkoholipitoisista juomista Oiva Skumppa mansikka on mun suosikki. 

Mikä on teidän?

WP_000185
IMG_3680 copy
IMG_3876 copy
IMG_3763 copy
IMG_3760 copy
IMG_3658 copy
IMG_3762 copy

Lopullinen lahjakori näytti tältä ja sisälsi juomien lisäksi lakua, pippuri- ja suolamyllyn ja teetä. Synttärit järjestettiin rantasaunalla ja samaisessa paikassa juhlin itse viimeksi 18-vuotis syntymäpäiviäni. Jessus, siitä on seitsemän vuotta...

IMG_3845 copy
IMG_3873 copy

Mun päivän asun olettekin jo nähneet, mutta oli silti pakko laittaa pari näitä kuvia. Miettikää, nämä kuvat otettiin ihan pilkkopimeässä ja lisäsalama heijasti jostain takaa seinän kautta valoa. Ei ihan turha kapistus siis. Vaan joululahjalistaan täytyy lisätä ne uudet akkupatterit salamaa varten!

t. Enni

Kommentit

Lue myös