Kenkiä ei voi olla liikaa

Kenkiä ei vaan voi olla liikaa, se tuli todistettua taas eilen. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta olen löytänyt itselleni uuden juhlamekon, mutta nyt ongelmia tuottaa kenkävalinta. Vuosi sitten hätäännyin pahasti, sillä huomasin, etten omistanut yhtiäkään kunnollisia mustia peruskorkkareita. No en kyllä omista vieläkään, mutta mustia kenkiä on sen jälkeen tullut haalittua aika paljon. Tässä tapauksessa musta taitaa myös olla se ainut väri, joka mekkoon ei sovi.

IMG_2692_2
IMG_2584 copy
WP_000093
IMG_2581 copy

Kuitenkin suunnittelen yhdistäväni asuun mustan laukun (muunvärisiä mulla ei taida ollakaan), joten musta se kenkien värikin sitten ehkä on. Nudethan olisivat myös ihan täydelliset. Kuinka ollakaan mulla myös olisi täydellinen nudepari merkkiä Louboutin, mutta ne taas eivät enää pysy jalassa. Seuraava kandidaatti "tapaus D&G" on myös käynyt isoksi. Harmittaa kyllä, että kaapistani löytyy kenkiä, mutta niitä ei voi käyttää. Mitkään pohjalliset eivät auta, sillä kengät ovat käyneet yli yhden numeron liian suuriksi. 

Eikä niistä voi luopuakaan... Tuskin mun jalankoko on enää samankokoinen kymmenen vuoden päästä?

IMG_2593 copy
IMG_2589 copy

Vaihtoehto kolmonen olisi peilikuvassakin näkyvä Minna Parikan Jean, mutta ne ovat niin ysärit... Ja en ole vielä(kään) täysin lämmennyt tälle aikakaudelle. Toisaalta ne on Parikat, ei liian korkeat ja niillä ehkä jaksaisi oleskella koko gaalan ajan.

Mitä ihmettä teen?! Menenkö nyt hätäshoppailemaan?

t. Enni

Kommentit

 1. Kengistä mä en totta puhuen tiedä yhtään mitään, mutta oivoi pikkukoira! :') <3

  VastaaPoista
 2. Jos laittaisi pohjallisten lisäksi tällaiset niin auttaisikohan se noiden liian isojen kenkien kanssa?

  http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2011/09/koko-ongelmia/

  Tuli heti meinaan tuo Nelliinan juttu mieleen, niin oli pakko käydä kaivamassa se sulle vinkiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillu... nuo toimisivat jos koko olisi puoli numeroa liian pieni ja nilkkurimallinen. Avokkaissa ei ole oikein mitään tehtävissä :(

   Voi hitsi!

   Poista
  2. Voi harmi! :(

   Taitaa olla kamala shoppailukohtalo sitten edessä. :D

   Poista
  3. byhyyy :( Ehkä vaan laitan noi parikat, koska en tiedä milloin edes ehtisin päästä kaupoille! Blah :D

   Poista
 3. Noi on niin ihanat noi mitkä näkyy peilin kautta. Mulla taas on niin lättäjalat, että mitkään kengät ei sovi jalkaan. Kuvittele mun tuskaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ovatkin vahvin kandidaatti haha :D Voi ei! Mäkin kyllä oon vähän :( Mulla oli ohuet ballerinat tai korkkarit, niin jalat kyllä väsyy.

   Poista
 4. En itse onnistu koskaan hätäshoppailussa, joten en pysty suosittelemaan sitä :) Kannatan parikoita... minkälaien se mekko on? Ota etukäteen asukuvat eri kengillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tuskinpa siis onnaa mullakaan. Ja vielä kun se hätäshoppailu jäisi perjantaille haha! Niin pitää ottaa, siis mun mekko on JÄÄNSININEN, eli mitkä ihmeen värit siihen sopii? No munhan se pitäisi tietää. Hopeidet asusteet olis tietty loogiset, mutta pakkaa sekottaa Chanelin laukun kultaiset yksityiskohdat...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös