Katsaus eiliseen Halloween-asuun & label.m Powder Pink Spray

Heijastuspinta-blogia seuraavana törmäsin täydelliseen hiusväriin, tai itse asiassa sävyttävään hiuslakkaan. Tiedätte, että olen aivan heikkona pinkkeihin hiuksiin ja olen niitä erilaisin tuloksin itsellenikin kokeillut. Testattu on mm. L´Oréal Paris Préférence Blondissimes Soft Rose -hoitava sävyte (ei jestas mikä nimi) ja sitten erinäiset hiuspuuterit, jotka ovat osoittautuneet hieman liian pigmenttisiksi ja pinkeiksi/liloiksi. Ja onpa matkan varrella tullut testattua myös Crazy Colorin pinkkejä suoravärejä. 

Parhaaksi tällä hetkellä on osoittautunut L´Oréalin hoitsikka, mutta se on riittoisuuteensa nähden aika kallista ja vaatii pari tuubia koko pään värjäykseen (ja sävyn ylläpitoon).

label.m Powder Pink Spay.


Niinpä siis törmäsin yllämainitussa blogissa tällaiseen tuotteeseen ja kiinnostus heräsi välittömästi. Tuote kuulostaa aivan täydelliseltä ja sillä näyttää saavan hiuksiin juuri sellaisen kevyen pinkin häivähdyksen. Siksi siis haluaisin ehdottomasti testata uutta
label.m -merkin Powder Pink -sprayta. Kun löytyy tuotetta myyvä verkkokauppa, lähtee tuote saman tien tilaukseen.
label.m Powder Pink Spay
image: label.m
Muita päivän huomioita: Ellie Gouldingilla on melkein samanlainen paita kuin mulla! Hyvä, en siis ole aivan yksin (ja tärähtänyt) verkkopaitani kanssa...
instagram:@elliegoulding
Ellie, goulding

Loppuun vielä pikakatsaus eiliseen Halloween-lookiin, jossa teemana meillä oli hienommin sanottuna Kansainvälinen Luuskapäivä. Mä olin housewife, jota oli näköjään puraissut vamppis. 

*kuva poistettu*

Ps. New Yorkerin alusvaateosasto on maailman paras keksintö naamiaisia varten.

Miksikäs te pukeutuitte eilen?

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös