Kalenteri täynnä

Mä juuri äsken huomasin, ettei mun kalenteri ole ikinä ollut näin täynnä. Koulujuttujen oheen on salakavalasti alkanut ilmestyä päivittäisiä blogijuttuja, postausideoita, toteutuksen alla olevien postausten deadlineja, tapahtumia, kuvausreissuja Helsinkiin ja kaikkea muuta sellaista. Mulla ei oikeasti ole ollut ikinä näin paljon suunniteltuja tapahtumia kalenterissa!

Tänäänkin lähdin koulusta suoraan testaamaan miten suihkurusketus laitetaan ja myös siksi mulla oli tuossa kuvassa vähän oudonnäköinen vaatetus. Mun toinen koti näyttäisi nykyään olevan kauneushoitola Dazzling Beauty Studio. Tulipa hyvät naurut äsken täällä kotosalla, sillä tämä mun rusketus on luokkaa medium ja vielä aamulla olin ihan valkoinen.

img_phonelun

Eilen pääsin koulusta jo klo 12, mutta kotiin päästessäni kävin lenkillä ja aloin kokkaamaan. Kokkailua kesti kolmisen tuntia, jonka jälkeen tein postauksia toiset kolme tuntia. Kahdeksan jälkeen päivä oli pulkassa. :)

IMG_2054 copy

Hassua tässä on kuitenkin se, kuinka vielä kesän lopussa vakuutin kaikille, että kun koulun lähitunnit loppuvat joulun alla, mulla tulee olemaan todella paljon vapaa-aikaa. Toisin sanoen mulla ei ole mitään tekemistä. Siitä syntyi kuningasidea: Teetetään Cocolle pennut! Noniin, h-hetki lähestyy ensi viikolla ja miltäs kalenteri näyttää?

To (tänään): Dazzling Beauty Studio
Pe: Pikkujoulut klo 18
La: Helsinkiin kuvaamaan
Ma: Iltapäivällä Canonin & Rajalan tapahtuma Helsingissä
Ti: Postaus-deadline, sali
Ke: Kouluun tekemään kurssiprojektia. Lenkki.
To: Sali. Cocon pennut ?
Pe: Cocon pennut ?
La: Helsinkiin kuvaamaan & iltapäivällä Inspiration Blog Awardsit / Cocon pennut ?
Ma: Tentti + esitys. Ne pennut??

Ja sitä rataa. On tuo sitäkin seuraava viikko jo puoliksi täynnä, mutta onneksi mulla on lyhyitä koulupäiviä. Mun täytyy tosin alkaa kohdistaa ajatuksia jo tuohon syntyvään poikueeseen, sillä mun idea tämä koko härdelli oli. En silti vaihtaisi päivääkään pois, sillä niin hienoja juttuja on tullut koettua ja toivottavasti niitä tulee jatkossakin. Joulua odotan silti kovasti, sillä sitten kalenteri tulee olemaan koulujuttujen osalta aika tyhjä ja aikaa jää enemmän muuhun. Tietysti opinnäytetyö pitää tehdä loppuun, mutta pääasia on, ettei aikaa tarvitse enää käyttää Riihimäelle matkustamiseen.

Tähän loppuun voisin vielä näyttää pikkukatsauksen mun tulevaan gaala-asuun. Sehän on Lipsy Londonin mekko. Aika erikoinen värivalinta, eikö?

IMG_6987 copy

Ps. En tiedä miksi olen tästä niin innoissani, mutta Blake Lively on valittu L'Oreal Paris:n uudeksi mainoskasvoksi. Ihailen kyseisen tähden kauneutta ja fanitan häntä tietysti myös Gossip Girlin takia. Ehkäpä siis siksi tämä eilen Iltalehden sivuilta näkemäni uutinen jäi, Tuusulanjärven pöllöpelastusoperaation ohella, erityisesti mieleeni!

t. Enni

Kommentit

 1. Siekin olet menossa 16.11. Mieki olen. Ja se olit varmaan sinä kuka tuli minua vastaan tänään suojatiellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tottahan toki kun kutsu kävi! :) Joo minä olin :D

   Poista
 2. Mullakin ihan tajuton kiire ja koulun puolesta se jatkuu vielä ainakin 2 viikkoa! Tsemppiä sullekin! Mäkin tulen sillon 16.11, toivottavasti nähdään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä sama sulle! Toivottavasti kohta sitten helpottaa :)

   Ai kiva, eiköhän törmätä! :)

   Poista
 3. Siinäpä sitä onkin, tsemppiä! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös