Järvenpään uusi kylähullu

Järvenpäässä on uusi crazy cat lady, toisin sanoen kylähullu. Sillä ei ehkä ole kissoja, mutta se näyttää yhtä hullulta ajellessaan kuvassa näkyvän kaltaisella punaisella Suzuki Lovella. Oletteko te nähneet sitä tyyppiä? Olen huomannut, että kyseinen naiskuski saa aina vähintään outoja katseita muilta. Nuo ihmiset ovat monesti myös aika huvittuneita tuosta ajoneuvo- ja kuljettajayhdistelmästä. 

Tiedän, että Love on hyvin hauska tapaus mm. siksi, että omistan sellaisen itsekin. Love pitää hirvittävää meteliä, se kulkee hitaasti, eikä siinä ole edes vilkkuja. On se silti hienoa, että vuoden -86 mopolla pääsee vielä eteenpäin.

En voi sanoa, etteikö sillä ajaminen olisi minullekin välillä äärimmäisen huvittava (ja hieman vaivaannuttavakin) kokemus, sillä nuo katseet ovat tuttuja. Love takanaan sadan metrin autojono on tuttu näky, sillä missä Love kulkee sen 39 km/h, ei moni autoilija uskalla lähteä ohittamaan sitä neljänkympin alueella (näillä seuduilla kuhisee tutkia).

IMG_9574

No selvästi kuskilla on hauskaa, koska edelleen se vaan Lovella ajelee. Muiden ihmisten reaktioita on varmaankin todella mielenkiintoista seurata. Usein, jos vielä räväyttää hymyn, on vastaantulijan päivää varmasti parannettu ainakin ihan vähän.

t. Se Lovella ajava kylähullu

Kommentit

  1. Sillä pääsee eteenpäin ja se on pääasia ;) TOI on todella söpö ja ihana. Mie tahtoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! :D Kiiitos <33 Ihana kuulla :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös