Ikäkriisi

Mitä mulle tapahtuu? En osaa enää olla kamerankaan edessä, tuntui jotenkin aivan älyttömältä puuhalta. Onneksi saatiin kuitenkin ihan onnistuneitakin kuvia, mutta jostain syystä hyvin monessa kuvassa mulla oli sellainen täsä mää ny olen -ilme ja se on aika säälittävää se. Olen kyllä huomannut, että pari viimeaikaista kuvaussessiota on ollut vähän samanlaisia. Joko musta on tullu kriittisempi oman ulkonäköni suhteen, olen rupsahtanut, tai sitten vaan poden ikäkriisiä. 4.11 täytän puolet viidestäkympistä, onpa kiva!

IMG_1744 copy1
IMG_1748 copy
IMG_1736 copy1
IMG_1735 copy
IMG_1745 copy

Neule & Nilkkurit: H&M

Paita: Guess

Laukku: Bershka

Farkut: Bik Bok

Koru: Gina Tricot

Takki (Molly): Vero Moda

IMG_1750 copy

Voi hitsi, kun alkaa muistella millaisia ajatuksia oli nuorena. Olin ensinnäkin aivan varma (joskus 13-14-vuotiaana), että 25 vuotiaana mulla on jo lapsia (hohoho) ja olen tietysti naimisissa. 18-vuotiaana aloin ehkä hieman epäillä näitä deadlineja, koska pidin itseäni vielä ihan lapsena. Pari vuotta sitten tajusin, että tuohon maagiseen 25 vuoden ikään ei enää olisi kauaa. Samalla huomasin, etten enää ollut kovin tyytyväinen musta otettuihin valokuviin, mutten tosin silloinkaan nähnyt itseäni aikuisen näköisenä.

Nyt katsoessani vanhoja kuvia ajattelen, että mun parhaat päivät meni jo. Musta tuntuu, että olen rupsahtanut ja väsynyt ja kaiken huipuksi jokainen laihduttamani kilo tuo kasvoilleni uuden rypyn. Mä oikeasti toivon olevani väärässä. Pahimmassa tapauksessa tajuan tämän asian siinä vaiheessa, kun 30 kilahtaa mittariin ja katson näitä tämänhetkisiä kuvia vähän toisenlaisessa valossa.

IMG_1751 copy
IMG_1762 copy
IMG_1754 copy
IMG_1768 copy

Toisaalta mulla on teoria siihen, miksi mun teininä otetut kuvat olisivat olleet parhaimman näköisiä:
1. Osasin jo silloin muokata kuvia ja suurin osa nettiin silloin päätyneistä kuvista koki aika paljon kuvankäsittelyä
2. Mulla oli hiustenpidennykset, tekorusketus, tekokynnet ja irtoripset joka hiton juhlassa
3. Mun ystävä meikkasi mut aina ennen kuin kuvattiin mitään tai mentiin minnekään, ja olen edelleen sitä mieltä, että hän osasi korostaa parhaita puoliani! Itse en osaa meikata yhtä hyvin, vieläkään...

Noniin ja taas tästä tuli tällainen ei päätä, ei häntää -postaus, mutta antakaa se anteeksi. En ole kovin hyvä näissä. Loppuyhteenveto: Jos nyt saisi vaan itsensä tajuamaan, että pois tuollaiset typerät, ulkonäkökeskeiset ajatukset ja keskity olennaiseen. Toitotan aina itselleni (ja lukijoillekin), että pitää nauttia tästä hetkestä juuri nyt, ja niin yritän tehdäkin. Hauskaa Halloweeniä kaikille, naamiaisasukuvaa tulossa lähiaikoina.

Keep on smiling!

IMG_1765 copyIMG_1764 copy

t. Enni

Ps. Miksi toi Birdykin on noin täydellinen...?

Kommentit

 1. Täällä vähän samanlaista ikäkriiseilyä menossa, neljännesvuosisata iskee päälle 3.11... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mehän ollaan ihan peräkkäisinä päivinä!!

   Poista
 2. Mullakin ollut samoja ajatuksia ja oon jopa jättänyt muutamat asukuvat postaamatta, kun näytän niissä mielestäni tyhmältä :D Sun kuvat on kyllä hyviä ja ihan tarpeeksi onnistuneita, turhaan mietit tommoisia :) Yritetään molemmat kehittää vähän parempi itseluottamus kuvien suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tosi huojentavaa kuulla, että muilla on käyny sama asia mielessä. Haha no siis aivan totta, ihan sama juttu! Kiitos, mä kyllä veikkaan, että sanon samaa sun kuvista. Ittehän sitä on pahin kriitikko ittellee. :(

   Mä lupaan yrittää!

   Poista
 3. Ikäkriisiä podin minäkin. Tiedän, että tulen sinua muutaman vuoden jäljessä, kun tänä vuonna 23 vuotta täytin. Oli kuitenkin hetki jolloin ajattelin "äitini oli saman ikäinen kun sai minut." Hän oli naimisissa, oma talo sekä kunnollinen työpaikka. Ja sit kun ajattelin mitä mulla on.. ei mitään noista, ei miestä, taloa taikka työpaikkaa. Olen kuitenkin oppinut hyväksymään sen, että elämän parhaat vuodet on vielä edessä päin. On hyvä pohtia mitä on tähän ikään mennessä saavuttanut ja sillon viimeistään tajuaa "olen tullut pitkälle ja olen vielä näin nuori." Laissahan nuori on alle 32 vuotias ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa en edes tiennyt tuota!

   Totta. Ei mullakaan ole vielä mitään hajua mitä opiskeluiden jälkeen tapahtuu, eikä ole edes sitä omaa kotia! Ehkäpä ne parhaat vuodet on siis vielä edessä, eikä niitä saa verrata yksinään ulkonäköön. Niin paljon tulee varmasti vielä tapatumaan..

   Poista
 4. Näitä sun postauksia on kiva lukea, kun olet niin hyvä kirjoittamaan. Loving ur blog! <3

  wiwilisilvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tosi ihana kuulla :)

   Anskulle vielä pahoittelut, sillä onnistuin taas puhelimellani poistamaan vahingossa hänen kommenttinsa: "Joskus on vähän kiusallista olla kameran edessä!" :D Tiedättekö sen ärsyttävän jutun, mikä tulee esim googlettaessa nopeasti jotain. Olet jo painamassa linkkiä ja sitten sivu hyppää pari riviä alaspäin ja painatkin sponsopotua linkkiö? :D Vähän samalla tavalla kävi nyt... :(

   Anskulle kuitenkin: Joo siis kyllä välillä tulee tosi outo olo, eikä nyt ollut edes eri kuvaaja!

   Poista
 5. Mulle on nyt vasta läjähtänyt todellinen ikäkriisi. Olen 35, mutta todella hoikka ja pieni, siro nainen. Vielä toissakesänä multa kysyttiin festareilla papereita. Yhtään en tunne itseäni ikäisekseni. Nyt on sellanen tunne, että APUA!!!, mä en halua vanhentua. Joo, ulkonäkö on mulle ihan liian tärkeä juttu, tiedän. Mutta minkäpä sille voi... Kuvat on pahimpia; niistä ikä vaan (ainakin omasta mielestäni) alkaa näkyä väistämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no tuo papereiden kysyminenhän on vaan hyvä juttu! Sitä vaan olen miettinyt myöskin, että miksei tunne itseään sen ikäiseksi kuin on? Tuntuu ihan kuin olisin vielä alle täysi-ikäinen, liekö tämä olotila edes muuttuu ennen kuin tapahtuu jotain tosi isoja elämänmuutoksia? Mutta en mäkään halua vanhentua. Vain puolet lisää ja lähestyn kovaa vauhtia eläkeikää ?!

   Joo kuvat... Niistä sen kyllä huomaa, vaikkei sitä itse tunne. Toisaalta meillä on mahdollisuus ikääntyä arvokkaasti, eikä tehdä madonnoja, joka koreilee vieläkin parikymppisen näköisenä levynkansissa XD Thanks to Photoshop...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös