Housewife

Otin osaa Kansainvälinen Luuskapäivä / Halloween -pirskeisiin alla olevalla asulla. Keksin asun juuri viikko ennen juhlia, kun hain kaupoista lähinnä vain inspiraatiota. Sitten muistin, että mulla oli ennestään hyviä kokemuksia alusvaateosastoista, sillä eräänkin vuoden Madonna-asuni korsetti löytyi niinkin yllättävästä paikasta kuin H&M:ltä. Tällä kertaa tutkin valikoimia Hyvinkään Willassa ja sitten New Yorkerissa odotti jättipotti. Kotirouvan asuja löytyi alennuksesta!

New Yorkerin ostoksille kertyi hintaa noin 22 euroa, eli pääsin halvalla. Stay up -tyyliset sukkahousut olin hankkinut jo pari kuukautta aiemmin edelleen mielessäni se yksi Ellie Gouldingin asu. Jos katsotte linkin kuvaa tarkkaan, huomaatte, että neidillä on siinä aika samanlaiset sukkikset jalassa. Ps. Nykyisin mulla on myös military-takki... Olen niin inspiroitunut! :D

IMG_1792 copy

Asu oli menestys, vaikkei ihan Halloween-teemaa täyttänytkään. Kuulin, että muutamalla muullakin oli ollut vähän samankaltainen asu pohdinnassa ja eräskin henkilö haluaisi ensi kerralla pukeutua kotirouvaksi.

Tässä asussa oli vielä se hyvä puoli, että mekko ja aamutakki sopivat myös ihan oikeaan käyttöön. Ennestään omistamaani lumikkia imitoiva naamiaisasu sen sijaan maksoi yli tuplasti enemmän ja roikkuu tälläkin hetkellä naulakossa. Toisin on Madonna-korsetin kanssa, joka on ollut mulla todella usein käytössä, koska ei se niin kovasti eroa vähän juhlallisemmasta alusasusta.

Kannattaa siis pitää tällainenkin vaihtoehto mielessä tulevia pukujuhlia ajatellen!

Housewife kuittaa! ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös