Hemmottelupäivä

Eilen vietin vapaapäivää. Aamu mun piti aloittaa lenkillä, muttei kai hullukaan nyt olisi juossut tuollaisessa sateessa ja myrskyssä kuin eilen! Niinpä laitoin herätyksen tuntia myöhemmin ja nukuin makeasti kymmeneen. Aamupalan nautin pitkän kaavan mukaisesti samalla teepakettejani kuvaillen ja pakastepensasmustikoista nautiskellen. 

Puoliltapäivin oli vuorossa ripsihuolto Dazzling Beauty Studiolla, sillä ripset olivat neljän viikon takaisen huollon jäljiltä jo aika harvat. Tosin silti ne olivat vielä yllättävän hyvässä kunnossa ottaen huomioon, että kuukausi on aika pitkä aika ripsihuoltojen väliksi. Siinä viltin alla maatessani sain mahtavan idean, että voisihan sitä tuon myrskyn ja vapaapäivän takia kipaista vielä kampaajallekin, jos vaan vapaita aikoja sattuisi olemaan.

Niinpä minä ja ympäri kääntynyt sateenvarjoni kiiruhdettiin pari sataa metriä kohti ensimmäistä vastaan tullutta kampaamoa. Kuinka ollakaan pääsin saman tien kampaajaharjoittelijan kätösiin, minkä takia hiustenleikkuukin kustansi vain 19 euroa. Harjoittelijat ovat muuten ihan mahtavia, he aina hierovat hoitoaineen päähän pitkän kaavan mukaisesti! Leikkauskin sujui lopulta ihan hyvin.

Mielessäni mulla oli se otsatukkajuttu, mutta ehkä sitten lopulta vähän jänistin. Odotin, että mulle olisi sanottu, että anna mennä vaan, mutta koska siellä kampaamossakin oltiin vähän epäileväisiä, tuli mulle vähän hassu olo myös. Nyt kyllä mietin, että olisi pitänyt vaan antaa mennä, mutta onhan tässä vielä aikaa. 

Kuitenkin mun etuhiuksia leikattiin tällä erää vähän ja ainahan niitä saa lyhemmiksi. Visiona mulla oli sellainen lavoillakin nähty hippitukka, johon kuuluisi paksu & ylipitkä keskijakauksella oleva otsatukka. Siis se otsatukkakin olisi vielä jaettu molemmille sivuille, kuten alla olevissa kuvissa. Muuten hiuksia vähän siistittiin, mutta pituus pysyi aika samana kuin ennen.


Nyt mulla on tällainen hassu etutukka, mutta on se kiva näinkin. Ehkä leikkaan (leikkautan) näitä vieläkin lyhemmäksi, katsotaan. On tämän kanssa kyllä vähän vaikeaa lenkkeillä ja meikata, sillä mun kaltaiselle tottumattomalle otsatukka tuntuu olevan välillä aika pahasti tiellä.

Siinä meni siis mun vapaapäivä, hemmotteluhoidoissa. Illan päätteeksi kävin vielä salilla ja naputtelin postauksia. Tänään koulussa kuulin sitten näyttäväni väsyneeltä, ei hyvä. Jospa tänään pääsisin aiemmin nukkumaan. :) Yritän saada jonkun pian napsimaan musta jotain asukuviakin tällä ns. uudella tukalla. Tällä hetkellä mun ja hovikuvaajien aikataulut ei pelaa yhtään yhteen. 

Hauskaa illanjatkoa kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Tosi kiva uusi tukka :) Ja hyvin sopii tuo "etutukka", kehystää kasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Katsotaan vieläkö se siitä vähän kehittyisi suuntaan jos toiseen. Kova hinku olisi vielä saada siitä tuuheampi XD

   Poista
 2. Oi vitsi hemmottelupäivä kuulostaa just niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se olikin! :) Ja kampaamosta vielä, kun ei ollut edes paha hinta opiskelijan tehneenä!

   Poista
 3. Kivalta näyttää nuo hiukset! Mun tekis kans mieli ihan kamalasti leikkauttaa otsis, mutta en vaan luota kampaajiin ja en silti uskalla itse leikata :D Myös epäilyttää, että kuitekin ehkä näyttäisin tyhmältä ja sitten kasvatuksessa menisi iäisyys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahhah no ihan samoja juttuja mietin. Onko sulla ollut joskus otsis, sitä ne ainakin multa kyseli? Ja tuollainen pieni sivutukka on aika helppo, ei niin sellainen mikä huomataan. Mutta kyllä mä muutaman kerran mietin, että tulekkohan tuosta nyt mitään. Ei se ehkä ole helpoin homma kampaajallekaan, sillä jos hius leikataan keskijakauksessa ja sitten otsis vielä jaetaan, niin se on tosi tarkkaa puuhaa, että saa sen leikkauksen näyttämään siistiltä eikä palkkiselta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös