CashCow Clothing

Sisältöyhteistyö

Tällä kertaa Citycenterin yhteistyö kohdistui kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaan CashCow Clothing -vaateputiikkiin, joka myy skandinaavista muotia. Joku on mahdollisesti tutustunut liikkeeseen jo Pupulandia-blogin kirjoituksen ansiosta. Olen siis todella innoissani, että sain tehdä yhteistyötä kyseisen liikkeen kanssa.

CashCow myy pääosin tanskalaisia merkkejä, kuten Minus, Minimum ja Nümph. Tarjolla on klassisia, kauniita ja tyylikkäitä vaatteita, jotka ovat myös laadukkaita. Kävin itse liikkeessä viime viikonloppuna ja huomasin kiikuttavani sovituskoppiin paljon mm. Minus-merkin vaatteita, sillä ne olivat hyvin kauniita ja sisälsivät paljon yksityiskohtia. 

IMG_2430
IMG_2429
IMG_2301

Kyseessä ei muuten ollut ensimmäinen kerta, kun vierailin liikkeessä, sillä lähes jokaisella Helsingin visiitillä liikkeessä tulee pyörähdettyä. Ensimmäistä kertaa kävin liikkeessä silloin, kun Citycenter vietti avajaisiaan. Myöhemmin olen kiikuttanut sinne myös bf:n. ;)

Liike ei siis ole tarkoitettu pelkästään naisille, vaan miesten vaatteet ovat lähestulkoon yhtä hyvin edustettuna kuin naisten. Ja sellainen kävi mielessä, että if I were a boy, niin haluaisin tuolta kaiken.

IMG_2302
IMG_2435
IMG_2434
cahs2
cahs
IMG_2413
IMG_2324

Lähdin tutkimaan kaupan valikoimaa sillä silmällä, että testaisin mahdollisimman paljon erilaisia vaatteita. Ei tarvinnut kauaa kierrellä, kun sovituskopissa oli jo lukuisia paitoja ja housuja. Itse tällaisena hieman epäsopusuhtaisena ja lyhytjalkaisena koin vähän haastavaksi saada housuja sopimaan pituudeltaan, mutta jo toiset kokeilemani tärppäsivät.

Erityisen kiinnostunut olin alennushyllystä, sillä kuten näkyy, tarjolla oli -60 % alennuksella vaatteita. Esim. Nümphin mustavalkoinen kauluspaita pääsi sovituskoppiin ja aina kuviinkin asti. 

IMG_2338
IMG_2320
IMG_2321

Viime hetken vinkkinä, että jos juhlapukeutuminen kiinnostaa, niin vieraile ihmeessä tässä liikkeessä, sillä putiikki tarjoilee toinen toistaan upeampia mekkoja, joista jokainen kävisi ainakin allekirjoittaneen kaappiin.

IMG_2328
IMG_2304
IMG_2309
IMG_2303

Mun sydämen vei tämä muutamaan kertaan blogissakin vilahtanut Minus-merkin upea koristeltu paita, jonka sain itselleni. Paita on osoittautunut niinkin kivaksi, että se oli päälläni maanantaina ja tänään ja... :) No tulee varmasti olemaan päälläni vielä monen monta kertaa! Se on yksinkertaisuudessaan niin upea, ettei tarvitse lisäkseen mitään asusteita.

Toinen suosikki paidoista oli Nümph-merkin graafisilla kuvioilla kuvitettu paita. Tämä kauluspaita oli todella hieno ja oli kyllä niin lähellä, etten vienyt sitä kassalle. Kyllä vielä tälläkin hetkellä pohdin tuollaista mahdollisuutta... Jos muuten liikkeen hintataso kiinnostaa, niin muistaakseni Nümphin kuvioidulla paidalla oli hintaa nelisenkymppiä. Liikkeen hintahaitari on melko laaja, eli edullisiakin vaatteita löytyy myynnistä.

cahs3
IMG_2405
IMG_2388
IMG_2418
IMG_2387

Lopulta päädyin koppiin ihan supercoolin Minimum-merkin takin kera. Se jos mikä oli lämmin päällä ja kaiken lisäksi niin hieno! Olen muutenkin aivan hullaantunut Mimimumin vaatteisiin, käykää vaikka katsomassa näitä upeita kokonaisuuksia. Siinä on vähän inspiraatiota juhlapukeutumiseen.

IMG_2373
IMG_2367
IMG_2382

Näitä housuja testasin ja kiitos venyvän materiaalin pienempi koko sujahti jalkaan ihan vaivatta. Housuissa oli aika pitkät puntit, eli kilometrisääret, jos tällaiset farkut kiinnostavat, tiedätte mistä etsiä! ;)

Kiitos kaikista asukuvista liikkeen ihastuttavalle omistajalle Annalle, joka muuten vilahtaakin yhdessä postauksen kuvista.

IMG_2363
IMG_2358
IMG_2349
IMG_2347
IMG_2432
IMG_2424
IMG_2314
IMG_2317
IMG_2423

CashCow on ehdottomasti yksi niistä pakko käydä -kohteista Helsingissä Zarojen ja muiden ketjuliikkeiden ohella. On aivan ihanaa, että meitä suomalaisia hemmotellaan klassisilla, tyylikkäillä ja tällä hetkellä vielä vähän harvinaisillakin vaatteilla, sillä näitä merkkejä ei moni myy täällä Suomessa. Kaiken lisäksi hintaskaala on niin suuri, että uskaltaisin luvata liikkeestä löytyvän jokaisen budjetille jotakin. Lisäksi liikkeessä on edustettuna hyvin erilaisia vaatteita, sillä valikoimaa löytyy niin arkeen kuin juhlaankin. Ja samat myös poikaystäville!

CashCow on avaamassa pian oman verkkokaupan ja sitä odotellessa voitte pitää itsenne ajan tasalla liikkeen Facebook-sivuilla. Nyt mua kuitenkin kiinnostaa kuulla, että oletko Sinä jo vieraillut tässä liikkeessä? :)

t. Enni

Kommentit

  1. Nyt on kyllä mennyt ihana liike ihan ohitse! Tiistaina ko palaa pohjosesta, niin pääsee sitten käymään tuolla ;)Muutama paita vois muutta amun vaatekaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Noniin tänne siis! :D ja mulle kans... ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös