BLOGISUOSIKIT PART 1

Mä olen harvoin kade mistään asiasta. Vaan sen voin sanoa, että joka ikinen näistä listaamistani blogista sai mut ajattelemaan, että täytyyhän mun nyt pystyä parempaan. Ainakin sen olen huomannut, että valokuvaus on jäänyt viime aikoina todella vähiin. Aika tuntuu vain loppuneen kesken ja on täytynyt keskittyä siihen mihin pystyy, sillä blogin päivittäisestä päivittämisestä en ole halunnut tinkiä. Tänäänkin olin koko valoisan ajan koulussa, lenkillä ja myöhemmin kotona tekemässä blogijuttuja.

Nämä listaamani blogit erottuivat aika paljon omasta blogistani, sillä siinä missä itse keskityn enemmän elämän arjen kertaamiseen ja päivän asuihin, nämä olivat paljon enemmän muoti- & valokuvauspainotteisia. Vaan nyt niihin upeisiin blogeihin, joita tulee varmasti vielä lisää tämän postauksen jälkeenkin:


Vau mikä blogi! Kirjoittajalla on ihan täydellinen tukka, täydelliset kasvot, täydellinen tyyli ja vielä tietysti täydellinen blogi. Himo polkkatukkaan kasvoi juuri 110%.No tässä toinen upea blogilöytö nimeltä Inke's. Aivan ihania ja laadukkaita kuvia sekä tietysti vielä upeita päivän asuja!Tähänkin blogiin pätee jo kaikki aiemmin mainitut adjektiivit. Mistä näitä upeita bloggaajanaisia oikein tupsahtelee, tai miten en ole ennen törmännyt tähän(kään) blogiin? Lähti ainakin heti mun lukulistalle. :) Katsokaa nyt tuon alarivin keskimmäostä kuvaa... Haluan. koko. asun. 

Ja hiukset.Jälleen kerran bloggaajalla on aivan ihana tyylitaju ja blogi täynnä upeita kuvia. Niin upeita, että tuijotin kuvia toisensa jälkeen hievahtamatta. Mitä yksityiskohtia!Vautsi. Tämänkin valokuvauspainoitteiden blogin kuviin uppouduin ihan täysillä. Mikä mahtava mielikuvitus ja taito bloggaajalla onkaan. Ja niin kaunis vastavalo tuossa keskimmäisessäkin kuvassa... Todella upea valokuvausblogi.


Kiitos vielä kerran kaikille linkkinsä jättäneille, sillä löysin kasoittain uutta luettavaa. Ja ne teidän jättämänne kommentit Linkitä blogisi -postaukseen, mun on ihan pakko nostaa niistä muutama esille. Erityisesti Inken ja Kertun kommentit lämmittivät sydäntäni niin paljon. Kiitos! <3

"löysin sun blogisi nyt vasta, joten en oikeen osaa sanoa, että mitä voisi enemmän toivoa. Mutta sen voin sanoa, että yllätyin ihan hirveästi sun lukijamäärästä. Olin ihan varma että sulla olisi ollut joku 3000 lukijaa! Oot uskomattoman kaunis ja ihania kuvia täällä:) liityin lukijaksi!" -Inke

"Oon vasta löytänyt sun blogin, mut vaikutat ihanan aidolta ihmiseltä ja jään suurella innolla seurailemaan!" -Kerttu

Kuten sanoin, suosikkeja tulee takuuvarmasti vielä lisää, sillä kaikkiaan jätitte niin paljon kommentteja, että suosikkeja löytyi senkin takia niin monia. Toivottavasti myös löysitte tämän avulla uutta luettavaa. Nyt toivotan hauskat illanjatkot kaikille ja jatketaan parin päivän päästä tämän aiheen parissa. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Voi apua, kiitos niin paljon! Mun hymy on nyt ihan korvissa asti, kiitos sinun :---))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vain! Kiva, että sain sut noin iloiseksi! :D

   Poista
 2. Kiva idea tämä postaus! Mahtavaa löytää taas uusia seurattavia, kiitti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit! Sama juttu, olin todella iloinen törmätessäni näihin blogeihin!

   Poista
 3. ohh, mahtavaa! hirmuisesti kiitoksia! :---)

  VastaaPoista
 4. Herranjestas, yllätti ihan sikana nähdä oma pärstä täällä!! :-D Suuri kiitos tästä, ihan mahtavaa että oma blogi pääsi johonkin esille! :---) p.s. Polkatukkaa leikkauttamaan vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :D Ei mitään, ole hyvä vain! :)

   Hui joo olisi siistiä, katsotaan uskaltaako!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös