Black Friday

Pikaisesti ennen alkavaa tuntia tulin vielä päivittelemään blogia. Tiesittekö, että tänään on Black Friday, eli siis jenkkien hulluin ostospäivä? En mäkään olisi tiennyt/muistanut, ellei sähköposti olisi täyttynyt erinäisistä alennus-ilmoituksista. No mainittakoon nyt pikaisesti, että esim. Nellyllä* alennuskoodilla BLACKFRIDAY saa nyt -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Nellyltä saa myös valikoituja kenkiä*ja mekkoja* -20 % alennuksella.Postauksen kuvituksena saa toimia puhelimeen viime aikoina tallentuneet puhelinräpsyt. Suurin osa on näköjään Thorista. Eihän meillä koirat istu ruokapöydän ääressä...

Viikko lyhyesti: Maanantaina tein maailman parhaimman makuisen drinkin Chambord-kisaa varten. Postausta aiheesta tulossa lähiaikoina. Käykää kuitenkin äänestämässä jo nyt mieluisinta drinkkiä.

Muuten viikko on koostunut mm. Cocon pentujen kasvun seuraamisesta, koulusta, saleista, lenkistä, Kalevala Korun synttäreistä ja Ifolor-kirjan vääntämisestä. Kunhan saan parempaa materiaalia käsiini, voin palata aiheisiin paremmin.Nyt kuitenkin alkaa tunti, mutta mielessäni ei pyöri muu kuin, että perjantai = karkkipäivä. Himoitsen jo illan karkkipussia. No salmiakkivalintaa pohtiessa se seuraava neljä tuntia kuluu varmasti rattoisasti... :)

Hauskaa viikonloppua!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

  1. Karkkipäivät onkin parhaita! Itsellä venähti tämän viikkoinen kaksipäiväiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D No kyllä mullakin, koska en ikinä saa syötyä pussia pois yhden illan aikana! Mutta lauantaina voi kyllä vielä vähän herkutella. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös