Vilukissa

(Olen yrittänyt putsata peiliä ja pitää sitä siistinä, mutta tässä tulos...) Päivän ulkoiluasukuvat löytyvät alta ikuistettuna puhelimella, sillä en viitsinyt vaivata hovikuvaajaa. 

Hyviä uutisia: Olen back in urheilubusiness, nimittäin kävin lenkillä. Luulin, että tuo akillesjänteen kipeytymisestä johtunut tauko olisi rappeuttanut kuntoni ihan täysin, mutta onneksi luulo oli väärä. Juoksin noin 30 minuutin lenkin, joka oli mun mielestä hyvä tulos ajatellen tuota taukoa. Kokonaiskesto oli 40 minuuttia, laskien mukaan alku- ja loppukävelyt. Akilles ei tullut lenkin aikana kipeäksi, mutta nyt taidan tuntea taas pientä kipua...

Palataan tähän alempaan kuvaan. Ai niin, mun eräs ystävä kuvaili tyyliäni jokunen viikko sitten klassiseksi, joten mietin, että mitähän hän nyt tähän sanoisi...


Syy tähän viimanvastaiseen varustukseen oli se, että tätä nykyä kulkuvälineeni on pääosin pyörä. En enää omista autoa, eikä skootterillakaan voi enää kohta ajella. Olen ottanut uskollisen pinkin possuni takaisin käyttöön (taas olen nimennyt esineen) ja huristellut sillä pitkin Järvenpäätä. 

Sitten se syy nro 1: Kylmä. Hytisen kotona, hytisen koulussa ja vähän joka paikassa, joten yritän pukeutua lämpimästi. Sitä vaan mietin edelleen, että miksi mulla on koko ajan kylmä? Vaikka keräisin kymmenen kiloa elopainoa talvea varten, olisi silti kylmä. Miten teillä, onko siellä muita vilukissoja? 

Huom. Ulkona oli +5 astetta ja mulla oli pipo päässä.

t. Enni

Ps. Lupaan, että ensi postaus on positiivisempi! :D

Kommentit

 1. Sitä se Suomen ilmasto teettää, että pipo on niin pitkällä päässä ettei tiedä onko tyttö vai poika..Just eilen puhuttiin tästä kotosalla :D Mutta näin jo hieman aikuistuneena (verrattuna teinivuosiin..) voisin sanoa, että kyllä se lämpö on ykkönen ja sitten vasta tyyli, että ihan turha itseänsä palelluttaa millään tavalla. Tuolla tyylillä ei ainakaan tuuli pääse kaulaan asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo täällä toinen poika moro vaan!! :D Viime vuonna vielä vähän vierastin pukeutumaan vain lämpimästi, mutta nyt ei mitään vikaa. Heti vaan pipo päähän ja menoks. :D

   Poista
 2. Toinen vilukissa ilmottautuu! En voi käsittää miten jotkut vielä vetelee ulkona pelkän hupparin ja huivin voimin kun itse pitää vetää vaikka kuin monta kerrosta vaatetta päälle, että pysyy lämpimänä, hrh. :< Pakkasia odotellessa, ääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kai se on joku huono verenkierto tai mikälie... Koska ei muilla näytä olevan kylmä. Joo, sama ongelma, ihan sama mitä pukee päälle, niin ei riitä. Nytkin mulla on muuten potkupuku ja alla vielä flanellihousut... Ja joo hytisen. Tsiisös!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös