Trip to HKI

Ah viikonloppu! Vaikka aamulla olikin kello soimassa, sain silti nukuttua hyvät ja pitkät yöunet. Olin vielä eilen todella väsynyt torstain pitkästä koulupäivästä, ja melkein nukahdinkin illalla kymmeneltä. Jaksoin kuitenkin valvoa puoleen yöhön, kiitos taas Breaking Badin. Onko teillä muuten niin, että arkisin ei millään meinaa ehtiä nukkumaan ennen puoltayötä, mutta perjantaina simahtaa heti alkuillasta?

IMG_1421 copy

Ennen sitä simahtamista hemmottelin itseäni tom yum -nuudelilla. Ja tuon nuudelin tulee olla niin tulista, että syödessä yskittää! Olin pitkään kyllästynyt nuudeleihin, koska viime vuonna asuessani yksin vedin tätä keittoa todella paljon. Sen jälkeen kyllästyin siihen uudestaan, mutta eilen päädyin taas maistamaan tuota ihanan hottia soppaa.

Ps. Tässä se ällötys... Mun on ihan pakko laittaa nuudeleiden sekaan maitoa, sillä siten keitosta tulee kermaisempi. Saman asian ajaisi varmasti kookosmaito, joten ehkä mun traditio ei olekaan niin outo. Vaan tulisena keitto kuitenkin pysyy, mutta viilenee sopivasti syötäväksi.

IMG_0953 copy

Tänään kävin pyörimässä Citycenterillä blogijuttujen parissa. Tässä vähän esimakua tulevasta. Olisin voinut kotiuttaa Studio25:n valikoimista oikeastaan kaiken itselleni. Palaan aiheeseen tarkemmin ensi viikolla, niin näette mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyi. :)

IMG_1206 copy IMG_1404 copy

Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Mulla olisi huomenna tiedossa neljänneksi viimeinen lenkki Couch to 5K -ohjelmassa. Sitten olisi 30 lenkkiä juostu ja viiden kilometrien lenkkien pitäisi sujua kuin vettä vaan. 

Viime päivien tauko aiheutti kuitenkin sen, että viime lenkki olikin vähän raskaampi kuin mihin olin tottunut. En silti aio luovuttaa, vaan 30 lenkkiä saa luvan tulla täyteen ennen kuin lumet satavat maahan. Ja toivottavasti lenkkien määrä ei jää siihen.

t. Enni

Kommentit

 1. itekin löysin studio25 muutaman ihanan jutun viime kesänä :) laadukkaita ja nättejä vaatteita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tosiaan! Ensimmäistä kertaa törmäsin sitä paitsi Lipsy London merkkiin, joka tekee aivan jumalaisia mekkoja. En ollut ennen edes kuullut merkistä!

   Poista
 2. Kiva asu!:) Musta pukee sua loistavasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Jännä miten en vielä muutama vuosi sitten olisi ikinä kuvitellut meneväni tätä nykyä noin mustalla linjalla, sillä silloin musta tuntui hyvin oudolta. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös