TradeTracker-gaalan asu

Huomasin, etten ole aikoihin laittanut asupostausta blogiini, joten päätin jakaa TradeTracker-gaalan asuni jo nyt. Halusin pukea juhlaan ylleni jotain, mikä olisi yksinkertaista, eikä liian hienoa, sillä tiesin joutuvani olemaan asussa koko päivän. Myös siis koulussa. 

Tilasin tämän valitsemani mekon H&M:n nettikaupasta pari viikkoa sitten juurikin ko. juhla mielessäni. Mekko on juuri sellainen, mitä olen etsinyt jo viime keväästä lähtien. Pidin myös siitä, että mekossa oli 3/4-hihat, sillä tällä hetkellä kaikki omistamani mekot ovat olkaimettomia tai lyhythihaisia. Mekon kangas osoittautui myös mukavan napakkaa materiaalia olevaksi, joten se muotoutui hyvin päälle.


IMG_5901 copy

Tosin mun on pakko mainita sananen alemmasta kuvasta. Kun hain mekon kotiin ja sovitin sitä, ei se istunut ihan täydellisesti selästä. Mulla on yleensä aina tapana muotoilla vaatteideni saumoja vähän paremmin istuviksi, joten niin tein myös tälle mekolle. 

En ole ikinä niin tarkka työni jäljestä (hyvä, että osaan edes käyttää ompelukonetta), joten tulos on aina vähän mitä on. Tällä kertaa se näytti hyvältä päällä heti ompelun jälkeen, eikä kangas edes mennyt ryppyyn ompelemistani kohdista. Täytyy siis vain todeta, etten yhtään tiedä mitä alemmassa kuvassa on tapahtunut selkäosiolle! :D

IMG_5902 copy

Mekko: H&M

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Korkokengät: Esprit

IMG_5903 copy

Jalkaan valikoituivat tämän hetken luottokorkkarit nro 1. Nämä Espritin teräväkärkiset & tolppakorkoiset korkkarit ovat unelmieni täyttymys. Onneksi ne ovat kaiken lisäksi hyvät myös jalassa!

t. Enni

Kommentit

 1. Kiitos Ansku ja Julia!

  Tökkii vastauksien laitto puhelimella!

  VastaaPoista
 2. Onpa tyylikäs asu!

  Ps. Lähetäänkö Ellien keikalle Tukholmaan tammikuussa? :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu, olet todella kuvauksellinen! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno mekko, voisin itsekin käyttää! Ostinkin just Hullareilta kaksi samanmallista, mutta erinäköistä mekkoa tummansinisenä ja viininpunaisena. Plussaa helman pituudesta, joka on säädyllisempi kuin yleensä :)

  VastaaPoista
 5. Tiia: hah kiitos! Täytyy katsoa, voi olla että se on vähän liian hankalaa :D

  Jenna: kiitos :)

  Rosita: ai, mitä merkkiä ne ovat? Kiitos! Joo helman pituus oli harkittu ;) himpun liian pitkä oli nimittäin niin lyhensin ihan pari senttiä vain :D

  VastaaPoista
 6. Mekkojen merkki on Noom, en olekaan siitä ennen kuullut. Jäin miettimään oisko joku Stockan oma merkki? :) En tiedä, mutta ihania ovat kuitenkin ja varmasti saavat paljon käyttöä tänä syksynä ja talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en oo myöskään kuullu! Pitää tutustua, jos kerran on samantyylisiä!

   Poista
 7. Upea olet ja luonnossa vieläkin upeampi <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös