Studio25 - Merkkivaatteiden keidas

Sisältöyhteistyö

Viime viikonloppuna kävin blogiyhteistyön merkeissä piipahtamassa Citycenterin Studio25:ssä ihastelemassa liikkeen tarjontaa. Sain vapaat kädet tutkailla ja sovitella mieluisia tuotteita, joista lopulta kokosin muutaman erilaisen asun arkeen ja juhlaan. Ajattelin, että tämä olisi mielenkiintoisempaa kuin vain kuvata tuotteita.

Ensimmäisen kerran vierailin liikkeessä jo keväällä, jolloin hankin sieltä neonvärisen urheilutoppini. Nyt joka kerta, kun vierailen Helsingissä, päädyn katsomaan liikkeen uutuudet läpi. Eli siis kaikki trenditietoiset, nyt korvat hörölle!

Studio25 on muotiin ja merkkivaatteisiin erikoistunut liike, jonka valikoimiin lukeutuvat monet itsellenikin mieluisat merkit, kuten Rich&Royal, Levi's, Tiger of Sweden Jeans, Bench & UGG. Farkkumerkkeistä edustettuina ovat myös mm. G-star, Denham & Firetrap. Liike sijaitsee Citycenterin 2. kerroksessa.

IMG_1117 copy

Aivan ensimmäiseksi liikeen mukava ja osaava henkilökunta suositteli mua testaamaan Tiger of Swedenin farkkuja. Ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, sillä jo ensisilmäyksellä farkut näyttivät todella kivoilta. Siinä vaiheessa, kun sovitin farkkuja, olin jo valmis viemään ne kassan kautta kotiin.

Vaan jottei hötkyillä, keräsin rekeiltä kaikkea muutakin mukaani sovituskoppiin. Ensiksi iskin silmäni Rich&Royalin sinertävään jakkutakkiin, johon halusin välttämättä yhdistää vaalean paidan. No sillä sekuntilla, kun bongasin rekistä valkoisen pitsipaidan, olin mennyttä naista. Pitsipaidat & minä = love story. Ja koska sininen rakastaa punaista, laukkuvalinta ei ollut vaikea.

IMG_1121 copy
IMG_1124 copy


Jakku & pitsipaita: Rich&Royal / Farkut: Tiger of Sweden Jeans / Laukku: Urban Expression

IMG_1284 copy

Seuraavan asun halusin kuvaavan täysin mua. Musta on yksi lempiväreistäni, joten yksivärisyys ei varmaan käy yllätyksenä lukijoilleni. Mustastakin saa mielenkiintoisen yhdistelemällä eri materiaaleja. Edelleen fanitan kaikkia röyhelö- ja pitsipaitoja, joten mikäs sen parempi kuin musta röyhelöpaita.

U-P-E-A, niin upea, että haluan sen itselleni.

IMG_1102 copy
IMG_1090_copy

Iloisena yllätyksenä löysin rekistä vielä alla näkyvän mustan ja juuri oikean mittaisen Rich&Royal -merkkisen bleiserin. Tällä hetkellä mun oma bleiserikiintiö on vailla juuri tällaista pidempää yksilöä. Multa löytyy ennestään yksi aika lyhyt bleiseri, sekä toinen, joka on materiaalinsa takia ryhditön. Kuvan bleiseri sen sijaan istui päälleni kuin se olisi mulle tehty.

IMG_1081 copy

Paita /& Bleiseri: Rich&Royal / Farkut: Tiger of Sweden Jeans / Laukku: Urban Expression

Eikö olekin aika kiva efekti tuo farkkujen lievä kiilto? Edestä katsoessa kiiltoa ei juuri näe, mutta sivusta ja lahkeista sen huomaa. Tuon hohteen takia nämä farkut ovatkin oiva vaihtoehto juhlavampaan asuun. 

Tämän lisäksi kiinnitin yhteen asiaan erityisesti huomiota. Farkut olivat (ainakin mun mielestä) melko matalavyötäröiset, millaisia en oikeastaan ikinä pidä. Syy tähän on se, että matalavyötäröiset farkut eivät ikinä istu päälleni. Liekö sitten sattumaa vai mitä, mutta tämä malli istui niin hyvin, etten ollut kertaakaan repimässä niitä ylöspäin. Tämä jos mikä oli mulle tärkeä huomio, sillä saatoin ehkä löytää itselleni uuden ja hyvin istuvan farkkumerkin.
IMG_1077 copy


IMG_1273 copy
IMG_1266 copy
IMG_1254 copy
IMG_1276 copy
IMG_1275 copy

IMG_1234 copy
IMG_1231 copy

Seuraavaksi päädyin sovittamaan Rich&Royalin valkoista tähtineuletta. Normaalisti en ehkä ostaisi kaupasta tällaista paitaa, sillä mua pelottaa neuleiden käyttäytyminen pesussa. Tämä tuntui jämäkältä ja kestävältä, joten se saattaisi olla poikkeuksen arvoinen. Toki se tietysti näytti hyvältä päällä ja sopisi munlaiselle vilukissalle ihan täydellisesti...

IMG_1143 copy

Tähtineule: Rich&Royal / Musta mekko: Lipsy London

Alkaako jo kyllästyttää tämä hehkutus? Uskokaa kun sanon, mutta liike vain tuntui olevan täynnä mun vaatteita. Te varmasti tiedätte sen tunteen, kun menee kauppaan, sovittaa vaatteita ja haluaa lopulta kaiken. Oli jotenkin ihan mieletön tunne, kun kaikki sovituskoppiin vieväni vaatteet sopivat ylleni.

Erityisesti alla näkyvä musta mekko, jonka yhdisin mustaan nahkatakkiin... Tähän väliin on pakko sanoa, että miten en ole ennen kuullut merkistä Lipsy London? Oletteko te? Kävin heti tutkailemassa merkin omia sivuja ja sieltä löysin sellaisen mekkotaivaan, että huh huh. Onneksi Studio25 myy myös näitä mekkoja, niin niitä pääsee sovittamaan ihan itsensä ylle.

Mekkojen sovitusta varten mulla oli tietysti mielessä pikkujoulukausi ja kaikki tulevat tapahtumat. Kiitos Lipsy London, teit mekkoetsinnöistäni naurettavan helppoa.

Nahkatakki irroitettavalla liivillä: Rich&Royal / Mekko: Lipsy London

IMG_1224 copy
IMG_1242 copy
IMG_1218 copy

IMG_1176 copy
IMG_1189 copy



Mustaan mekkoon yhdistin Rich&Royalin monikäyttöisen nahkatakin, sillä takista sai nimittäin liiviosan irti. Kaikki variaatiot takista näkyy yllä. Itse henkilökohtaisesti pidin takista eniten, kun liiviosa oli paikoillaan, sillä se teki takista näyttävän ja erikoisen. Kun liiviosan irrotti, alta löytyi pelkistetty ja siisti nahkatakki. Liiviosaa pystyi käyttäämään myös erikseen, kuten yllä olevassa kuvassa.

IMG_1137 copy

Tämän asun neule oli taas samaisen Tiger of Swedenin. Kaiken kaikkiaan neule oli ihana, siinä oli erikoinen leikkaus, se tuntui lämpimältä päällä ja se myös vaikutti laadukkaalta. Eipä sitä muuta voi neuleelta kai toivoakaan?

IMG_1135 copy

Musta neule: Tiger of Sweden Jeans

Viimeisenä todellisena sokerina pohjalla oli tämä Lipsy Londonin toinen sovittamani mekko. Jos ihastuin jo siihen edelliseen, niin laitetaan tämän perään vielä miljoona sydäntä. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta, kun ihailin tätä mekkoa. Kun kuukausi sitten kävin viimeksi liikkeessä, hypistelin tätä jo silloin.

IMG_1168 copy
IMG_1161 copy

Koko oli mielestäni aika väljä, sillä uskon, että pienempi olisi sopinut myös. Mä ihan vakavasti suunnittelen tämän mekon ostamista, sillä tiedän tasan tarkkaan mihin juhliin pukisin sen päälleni. Jos siis menen ensi kerralla liikkeeseen ja koko S on loppu, itken loputtomasti.

Kultainen mekko: Lipsy London / Käsikorut liikkeestä

IMG_1299 copy

IMG_1247 copy


Kaikkien näiden upeiden mekkojen, neuleiden ja farkkujen ohella Studio25 myy myös kenkiä! Valikoimasta löytyy mm. Sorelin ja UGG:in kenkiä. Ja niin kuin nämä kengät enteilevät jo tulevaa talvea, niin muistakaa, että liike myy myös laadukkaita talvitakkeja niin naisille kuin miehillekin.

Teille lukijoille voin paljastaa, että huomisesta keskiviikkosta lähtien liike tarjoaa synttäreidensä kunniaksi kaikkia farkkujaan -15 % alennuksella. Jos siis Levi's tai esim. Tiger of Sweden kuuluu suosikkeihisi, pidä tämä tarjous mielessäsi. Tarjous on voimassa sunnuntaihin.

T. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Citycenterin Studio25:n kanssa.

Kommentit

 1. Ihan tosi kivoja juttuja olet bongannut. Tuo ensimmäinen asu on kokonaisuudessaan sellainen, että voisin pukea sen itse samantien :) Pitääkin katsastaa Tampereen valikoima taas joku kerta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla! :) Joo niin Tampereeltakin tämä löytyy, en olekaan siellä ikinä käynyt. :)

   Poista
 2. Ihanat noi sun kengät! mistä ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on espanjasta ostetut... merkal-nimisestä liikkeestä.

   http://styleloving.com/items/shoes/laureana-leather-boots-merkal

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös