Sain töitä!

Pikapäivitys: Sain töitä! :)

Historia niin toistaa itseään. Olen taas entisessä työpaikassani jokapaikanhöylänä, sillä viimeksi olin samaisessa tilanteessa juuri, kun olin valmistumassa edelliseen ammattiini. Seuraavaksi pitää varmaankin muuttaa Tampereelle? ;)

Nyt pääsen taas kyseiseen paikkaan töihin ja saan tehdä töitä silloin, kun muut eivät voi. Tässäpä juuri sellainen työ, mitä toivoinkin koulun ohelle. Odotettavissa ei varmaankaa ole liikaa tunteja. Mulla on vielä kuitenkin koulu kesken, opinnäytetyö tekemättä ja blogikin vie oman aikansa, joten tällainen työ on ihan mahtava. Ja jos valmistumisen jälkeen ei ala löytyä töitä, voin aina tehtä näitä töitä. Kaiken tämän ohella viihdyin viimeksi samaisessa paikassa niin hyvin, että odotan innolla tulevaa viikonloppua. Toivottavasti työn rutiinit palautuvat pian mieleeni, niin kaikkea ei tarvitsisi opetella uudestaan. Jee, me happy! :)

t. Enni

Kommentit

 1. Jeejee onnea! Saanko kysyä minkä alan hommista on kyse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elokuvateatteriin menen työskentelemään :)

   Poista
  2. Joo ainakin viimeksi tykkäsin tosi paljon :)

   Poista
 2. Mun blogissa on haasta sulle :)

  http://crushonfash-style.blogspot.fi/2013/10/faktoja-ja-vastailua.html

  VastaaPoista
 3. Opiskelujen ohella on just hyvä tehdä pikkasen töitä, et jää enemmän rahaa käyttöön ;) Mä tein tuossa jossain välissä täyspainoisesti opintoja ja 50h viikossa töitä...ei kiitos enää ikinä. Kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on! Joo, olen myös joskus vuosia sitten työskennellyt noin 25-30h viikossa ja kyllä se oli hirvittävää, samaa en enää tekisi, jos koulua olisi päivittäin. :D

   Poista
 4. ihanaaa, onnea. mulle keplais myös työt koulun ohella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että löytyy jotain :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös