Perhosia vatsassa

Mähän lupasin positiivisemman postauksen. :) Tällainen kuva löytyi selatessani vuoden 2012 kesän lomakuvia.

Oikeastaan kävin kuvia läpi kampausinspiraatio mielessäni. Mulla on vähän perhosia vatsassa, sillä ensi viikolla olisi tiedossa TradeTrackerin gaalailta, johon yritän päästä osallistumaan. En ole ikinä ennen ottanut osaa mihinkään vastaavanlaiseen tapahtumaan, joten varmasti ymmärrätte tämän pienen odottavan tunnelman. Mukavasti tosin erään kurssin koe siirrettiin juuri tuolle päivälle, niin voi olla, että tulee vähän kiire. Yritän kuitenkin päästä paikan päälle, sillä en missään nimessä haluaisi jättäytyä pois tällaisesta tilaisuudesta yhden kokeen takia!

IMG_2723 copy

Niin niistä hiuksista... Kiharaa, suoraa, sivukiharaa vai ponnari? Voi olla, että päädyn johonkin kuvan kaltaiseen tulokseen, ellen kehittele itselleni ihan uutta kampausta! Haluaisin kuitenkin jotain mikä ei näyttäisi niin laitetulta (varsinkaan, kun joudun näillä näkyminen hengailemaan samassa kapauksessa koulussakin...).

Onko siellä muita tilaisuuteen menijöitä? Olen menossa tapahtumaan ihan yksinäni, joten olisi hauskaa tietää keitä muita tuttuja paikalle ilmaantuu. Ja ennen kaikkea, millaista menoa on odotettavissa?

t. Enni

Kommentit

 1. Hitsit jos olisin tiennyt että säkin tulet sinne niin olisin voinu tullakki. En just siks halunnu ilmottautua ku tyhmää mennä yksin ja kuiteski niin pieni blogi itellä :D

  Mutta hyvin se menee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Oletko varma, ettei mukaan enää mahdu? Joo niin mustakin yleensä, mutta itsepintaisesti olen itseäni jokaiseen juttuun tunkenut, koska yleensä aina sitä lopulta tutustuu uusiin ihmisiin! :D

   Kiitos, ja toivottavasti pääsisit vielä mukaan!<3

   Poista
  2. Siellä oli se ilmottautuminen viime pe, mut mä laitan sille viestiä jos ne 100 paikkaa ei ole vielä täynnä :) eihän sitä ikinä tiedä!

   Poista
  3. Ai siekin oot menossa. Kuin myös :) Oon aamupäivän I love me messuilla, joten voi olla että mullakin tulee kiirus päästä paikalle.

   Poista
  4. Kiva! Mä meen messuille lauantaina XD

   Poista
 2. Mä ilmottelen sulle kun saan vastauksen sieltä, toivotaan et huomenna jo tietäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Toivotaan, peukut on pystyssä :)

   Poista
 3. Voi että on kaunis kuva! :)

  VastaaPoista
 4. täällä yksi joka on myös menossa tuonne gaala iltaan :)! ja en oo minäkään koskaan ollut vastaavassa joten kyllä hieman jännittää (:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vähänkö kiva! Oikeasti hauska nähdä jo näin etukäteen ketä tilaisuuteen on menossa! Ja nyt kun mainitsit, että jännittää, nin alkoi mua taas jännittää vähän enemmän XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös