NYT ÄÄNESTETÄÄN

Otetaanpa sama uudestaan, mutta äänestysmuodossa! Nyt siis vihdoin haetaan Suomen inspiroivimpia blogeja Inspiration Blog Awardseihin. Oletteko jo äänestäneet suosikkianne? Kategorioita on yhteensä viisi: Muoti, Lifestyle, Kauneus, Ruoka ja Sisustus. Blogini Ennin kengissä on ehdolla lifestyle-sarjassa. 

Äänestys kannattaa, sillä kaikkien äänestykseen osallistuneiden täysi-ikäisten kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia Inspiration Blog Awards -juhlaan 16.11!

ennin kengissa

Ja siis pakko vielä lisätä, että ensinnäkin on aivan huimaa, että blogini edes pääsee mukaan tällaiseen äänestykseen. Miellän edelleen blogini kivan pieneksi ja hitaasti kasvavaksi ajanvietteeksi, mutta ehkä se pitäisi jo uskoa, että ylöspäin on menty ja blogin avulla saavutettu jo vaikka mitä. Tällä hetkellä sitä ollaan jo lifestyleblogien äänestyksessä TOP-300:n joukossa Indiedays Inspirationin avulla. 300 on ehkä paljon, mutta kun miettii kuinka monta tuhatta blogia Suomesta tälläkin hetkellä löytyy... Huh!

Olisin todella kiitollinen, jos kävisitte antamassa äänenne blogilleni Indiedaysin äänestysivulla. Eräs ihana lukija olikin jo jättänyt kommenttia, että oli käynyt antamassa äänensä blogini ehdokkuudelle. Tuhannet kiitokset tästä. <3Tässä vielä ohjeet: 
1. Klikkaa itsesi tänne
2. Valite kolmannesta kategoriasta ENNIN KENGISSÄ
3. Jätä yhteystietosi ja paina LÄHETÄ! 

Jos siis kävit antamassa blogilleni äänen ja haluat myös mainita siitä kommenttiboksissani, niin jätä ihmeessä viesti. Tämä, jos mikä piristää päivääni niin paljon, ettette uskokaan.

Muista siis äänestää, niin ehkä nähdään myös itse juhlassa!

t. Enni

Kommentit

 1. Äänestetty on. :)

  Päädyin äänestykseen erään toisen blogin kautta, mutta äänestinkin sitten tätä kun satuin sen listalta bongaamaan, hups. :D Blogger ei jostain syystä aina näytä sun ja muutaman muun blogin päivityksiä kuin muutaman päivän viiveellä, mutta hoituipa tuo näinkin. Piti tulla tänne sitten muuten vaan kurkkaamaan, että ootko tästä päivittänyt niin olihan täällä taas jo parikin uutta postausta... Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos <3 Aikamoinen kunnia!

   Joo se johtuu siitä, että domain on muuttunut. Jos haluat varmistaa, että saat päivitykset, niin lisää itsesi uudestaan lukijaksi tuon oikealla olevan jäsenet-jutun kautta!. Se saattaa toimia sitten paremmin. Olen itse oman blogini lukija juuri siitä syystä, että näen tulevatko päivitykset ja nyt ne ainakin tulevat.

   Poista
  2. Ja muista facebook! ;)

   https://www.facebook.com/enninkengissa

   Poista
  3. Noniin, jokohan nyt sitten alkaisi toimimaan. Kiitos vaan vielä vinkistä. :)

   Facebookissakin jo seurailen, kyllä kyllä! :D Nykyään tuntuu vaan koko Facekin olevan niin sekaisin, ettei sieltä meinaa mitään bongata kun kaikkien kommentit täyttävät koko feedin, vaikka kuinka täppäilee asetuksista ettei niitä halua nähdä. :S

   Poista
  4. Toivotaan! Koska kyllä tuo muakin ärsyttää, vaikeinta tässä on nimittäin saada kaikki lukijat kiinni ja lisäämään itsensä uudestaan lukijoiksi! :DD

   Nojoo totta, mullakin facebookissa on ihan liikaa kaikkea turhaa ja väliin pukkaa vielä mainoksia. Mutta sitä kautta onneksi muistan jotkut blogit, joihin et muuten ehkä muistaisi eksyä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös