Lenkkeily / Polaroidit

Viime aikoina puhelimeeni on tallentunut jos millaisia kuvia, joten ajattelin julkaista niitä polaroid-kuvien muodossa. Osa kuvista on Lontoosta ja osa kotoa Suomesta.


Topshop ennen kuin ryysis löytyi. So far so good, olisi pitänyt pysytellä tällä osastolla.
Alakerrassa oli nimittäin aleosasto... / Hotel Montana Excelin respasta.

Piccadilly! / The Ivyn naistenhuoneessa... :)

Lisää Ivyn puuterointihuonetta, oli kosteusvoiteet ja kaikki! / Tower Bridge

Lisää respaa ja Piccadillya!

Fazer Café ja mahdoton tehtävä / Impossibru! 

Lomasta ja kaikista syömingeistä seuraa lenkkipäivä ja illan päätteeksi vielä sali. / Samaa rataa jatketaan tänään.

En olekaan puhunut lenkkeilystä pitkään aikaan. Kuten lupasin, onnistuin saamaan ennen ensilunta 5k-haasteeni loppuun ja kaikkiaan tein yhteensä 30 lenkkiä noin 2,5 kuukauden aikana. Lontoon reissun jälkeen satoi ensilumi ja heti seuraava suunniteltu lenkkipäivä jäi väliin. Loman takia tuli noin viikon lenkkitauko, joka ei onnekseni vaikuttanut jaksamiseen pahemmin. Sen tosin olen huomannut, että jos syö yhtään huonosti, tai liian vähän lenkkiä edeltävänä päivänä, on seuraavan päivän juokseminen todella vaikeaa. Kerran olen jättänyt lenkin kesken ja tänään oli hyvin lähellä. Lisäksi, jos käy lenkillä salipäivänä, on salijaksaminen aina vähän niin ja näin... 

Tämän päivän lenkki oli muutenkin aika haastava, sillä ulkona tihutti vettä ja kenkäni kastuivat ensimmäisen kilometrin aikana. Olin myös pukenut aivan liikaa päälleni, sillä ulkonahan oli +10 astetta. Mulla oli pipokin..! Onneksi se on nyt ohi ja seuraavan kerran suunnittelen lenkkiä vasta lauantai-iltana. 

Tänään oli 33. lenkki. Saa nähdä montako lenkkiä vielä ehtii tehdä ennen kuin lumet jäävät lopullisesti. Vieläkö siellä ruudun toisella puolella lenkkeillään ahkerasti?

t. Enni

Kommentit

Lue myös