Lenkkarit hajosivat

Voi ei, huomasin tänään, että elokuussa hankkimani One Way -lenkkarit ovat jo hajoamassa! Eihän näin voi tapahtua lenkkareille, jotka ovat olleet vasta reilut pari kuukautta käytössä, tai joilla on juostu vasta suunnilleen 100 km? Ilmeisesti hinta ei kerro kaikkea, sillä olihan näidenkin oikea hinta lähempänä sataa euroa. En ole kaatunut kengillä, enkä ole mielestäni kohdellut kärkiäkään kaltoin.

Nyt kyllä harmittaa, sillä nämä lenkkarit ovat olleet aivan mielettömän hyvät jalassa. Ne eivät paina mistään, eivätkä ole tehneet mulle rakon rakkoa. Siis ei mitään! Nämä ovat ainoat kengät, jotka eivät ikinä ole tehneet mitään tuhoa jaloilleni. 

IMG_1432 copy

Kun muutama viikko sitten aiheutin itselleni järkyttävän akillesjänteen kivun, juoksin vuoron perään näillä ja Nike Free -lenkkareilla. Kun kipu hellitti ja palasin juoksun pariin, olen siitä lähtien juossut vain näillä kengillä. En ole uskaltanut vielä kokeilla lenkkejä Nikeillä, jottei kipu tulisi takaisin. Sitä paitsi mun kannattaa jatkaa vielä testausta näillä ja vaihtaa vasta sitten Nikeihin. Jos kivut palaavat eri kengillä, löytyy se syykin. Tällä hetkellä arvioin syyksi kuitenkin sen, että juoksin lenkkeilyhistoriaani nähden jo melko pitkiä lenkkejä ja yritin myös juosta nopeammin. Ehkä kehitys olikin liian nopeaa ja niin siinä sitten kävi.

IMG_1430 copy

Tänään lenkki ei kulkenut yhtään. Tämä oli ensimmäinen päivä, kun lenkki tuntui niin pahalta, että lyhensin matkaa puolella. Juoksin naurettavat pari kilometriä ja menin kotiin. Syy saattoi olla se, etten ollut syönyt sunnuntaina kovin hyvin, ja lenkille lähdin ilman aamupalaa (aamuaerobinen my ass...). :D Muutenkin sunnuntaina olo oli todella nuutunut, mitä se on ollut myös tänään. Energiatasoni oli varmaankin vain aivan lopussa. Toivottavasti seuraava lenkki menisi jo paremmin.

Tänään yritin lisätä energiaa tomaatti-aurajuusto-pekoni-iltapalalla. Luulisi tuollaisen suolamäärän jälkeen olevan ainakin suolatasapaino kohdillaan... ;)

IMG_1424 copy

Saa nyt nähdä mitä keksin näille lenkkareille. Pakko niillä on kuitenkin yrittää vielä juosta, kun ne kerran ovat niin hyvät jalassa! Mietin vain, että millainen on lenkkareiden oletettava käyttöikä, ja onkohan tässä tuotteessa mahdollisesti virhe? Vai onko tämä ihan normaalia?

t. Enni

Kommentit

 1. Ei kyllä kuulosta ollenkaan normaalilta! Kiikuta takaisin myymälään :) Etenkin jos kyseessä vielä ovat muuten tosi hyvät kengät, niin olisi vain reilua saada uudet tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin.. Näitä ei vaan enää myydä siellä, enkä ole säilyttänyt kuittia...:( Tosin tiedän, että jos tuote on viallinen ja muistaa ostopäivän, kuitti pitäisi löytyä liikkeeltä. Byhyy :(

   Poista
 2. Toi on kyllä todella kurjaa, kun melko uudet kengät menee rikki. Jostain joskus luin, että lenkkareiden käyttöikä olisi jtn 800-1200 kilometriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muistan lukeneeni myös jostain! Otin muuten yhteyttä erääseen jälleenmyyjään ja hän sanoi, että kannattaa palauttaa liikkeeseen, saa uudet tilalle. Mutta kun näitä ei enää myydä!!! :(

   Poista
 3. jos et pysty palauttamaan noita, niin pikaliimalla voi saada ihmeitä aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo totta! Ei tullut edes mieleeni! :D

   Poista
 4. No onpa kyllä persiistä. Omat Adidakset on hajonneet myös kantapäästä vuoden jälkeen vaikka omasta mielestä olen aina laittanut nätisti jalkaan ja muuta. Mutta siis reklamoi ihmeessä! Jos se ei johda mihinkään, niin olet ainakin yrittänyt :)

  VastaaPoista
 5. Höh miten kurjaa! :( Ei niiden noin pitäis reagoida! Liima kävi munkin mielessä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän tyhmää... Täytyy testaa liimaa, ellei sitten Cittari vaihda näitä tai korvaa jotenkin...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös