Kuka käyttää enää reppuja?

Noniin pimeys, sinua(kin) kaipasin niin kovasti. Tässä päivän asukuvat, jos jotain niistä näette. Liekö mulla ollut alitajuntaisesti mielessä Gleen jumppaope Sue, mutta tänään kääriydyin reilun kokoiseen Adidaksen paitaan. Kyseinen paita ei itse asiassa ole mun. Olen ollut sitä mieltä, että paita on roikkunut poikkiksen kaapissa jo liian monta vuotta käyttämättömänä ja nyt olen alkanut korjata tuota vääryyttä. Olen kuullut miljoona kertaa sanonnan: "Auto tykkää, kun sillä ajetaan", joten siis samalla logiikalla mennään.

Paita tykkää, kun sitä käytetään.

IMG_1644 copy IMG_1647 copy IMG_1648 copy

Näiden kuvien jälkeen on pakko laittaa äkkiä pari valoisampaa kuvaa. Satuin näkemään nämä Lontossa junassa napatut pokkarikuvat, kun selasin näitä tämän päivän asukuvia. Kuvissa näkyy muuten mun ulkomaanreissujen vakiovaruste, yläasteella hankittu reppu. Repun kanssa on tullut kierrettyä yli kymmenen maata, mukaan lukien Suomi-Espanja automatkat muutamaankin eri suuntaan.

Ala-asteella hankin vihreän Eastpakin repun, koska Eastpak nyt vaan löytyi kaikilta muiltakin noihin aikoihin. Kun tuon kyseisen repun vetoketju meni hajoamaan (tästäpä tuli muuten mieleeni kuinka hämmästynyt olin, kun repun elinikäinen takuu ei kattanutkaan ihmisen aihauttamaa kulumaa, aka hajonnutta vetoketjua...) tarvitsin itselleni pikaisesti uuden repun. Kaikista maailman reppuvaihtoehdoista valitsin omakseni silloin todella coolin JanSportin. Hetkeä myöhemmin kaikilla olikin sitten jo Dakine, mutta mulle JanSport oli viimeinen koulureppu, jonka hankin, ja jota käytin päivittäin lukiossa.

IMG_4526 copy IMG_4525 copy

Ja niin se on vielä tänäkin päivänä mukana jokaisella vähän pidemmällä reissulla. Sinne mahtuu koko omaisuus, eli käsilaukku, vaihtovaatteet, matkaluettavaa, läppäri ja kamerat. Laukkua ei ehkä voi kehua tyylikkyyden multihuipentumaksi, mutta ainakin sen avulla lenkokoneeseen pystyy viemään kymmenen kiloa tavaraa. 

Itse asiassa reputhan ovat tulossa kovaa vauhtia takaisin katukuvaan. Harmi vain, ettei tällainen sporttisempi reppu ole enää yhtä kuumaa kamaa kuin silloin joskus. Oi niitä aikoja..! Onneksi tämä reppu silti ajaa asiansa hyvin ja siksipä sitä kannattaa käyttää. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Sulle sopii ihan älyttömän hyvin hiukset kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau kiitos! Harvemmin tulee kuvia varten pidettyä, mutta muuten ovat usein nutturalla. Mulla on joku outo mittasuhdevääristymä omaan vartalooni silloin kun hiukset ovat kiinni, tästä syystä ei siis useimmiten ole... :D t. pienipäinen...

   Poista
 2. Minä oon reppujen suurkuluttaja! :) Ihan jo koulukirjojen ja niskaongelmien vuoksi arjessa kulkee reppu mukana. Ostin myös vastikään Asoksen kangasrepun käsilaukun korvikkeeksi. Repun kanssa on jotenkin niin helppoa kun on kädet vapaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä! Se on totta, niskat saa kyllä todella nopeasti jumiin laukun kanssa! Näin on, ehkä munkin pitäisi ostaa joku kiva arkireppu, jota voisi raahata kouluun :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös