Keinussa

Ette kyllä tehneet linkitä blogisi -postauksen parhaiden blogien keräämisestä helppoa... Siis olen aivan sanaton, nimittäin jo ensimmäiset parikymmentä selaamaani blogia ovat olleet tasoiltaan tajuttoman kovia. Siis niin kovia, että myönnän juuri nyt kärsiväni pienestä alemmuuskompleksista. :D Olen aivan hämilläni siitä miten lahjakkaita ihmisiä te kaikki olette. On vaan niin ihanaa katsoa blogienne kuvia. Itse asiassa löysin erään bloggaajan, jonka haluaisin kuvaavan mua joskus. Niin hieno vastavalo... Ja mulla olisi kovasti oppimista siinä, miten arkisista asioista, kuten teekupista ja päivän salaatista, saa niinkin hienoja kuvia. Ja sitten tulevat kaikki ne henkilökuvat, huhhuh.

Vaikka kuinka haluaisin, täytyy mun jatkaa tätä blogien selaamista myöhemmin. En ole ehtinyt olla juurikaan päätietokoneellani ja tämä muutaman vuoden ikäinen miniläppäri on jo sen verran hidas, että kymmenisen välilehden avaaminen vie noin 10 minuuttia. Jatkan siis suosiolla toisella koneella myöhemmin.


IMG_0456 copy IMG_0749 copy IMG_0457 copy IMG_0453 copy

Yksi postaus jäi erityisesti mieleeni. Jos ette vielä tiedä, niin olen täysin koukussa Kampin Johto Cafén lihapullapastaan. Se jos mikä on aivan sairaan hyvää, mutta harvoinpa sitä tulee enää syötyä, kun ei enää työskentele päivittäin Helsingissä. No sitten bongasin Jozellan blogista lihapullapasta-ohjeen, jota mun on pakko testata pian!

Mä höystin tämän postauksen kivoilla ja vähän hölmöimmillä kesän lomakuvilla. Kelpais tuollainen auringonpaiste tännekin. Nyt hyvää yötä kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lue myös