I love me -messut ja Accessorize

Noniin vihdoin pääsin istahtamaan koneelle. On ollut sellainen hulabaloo eilisestä lähtien, ettei ehtinyt tehdä edes postausta! Tänään oli vuorossa I love me -messut ja pikavisiitti ihan keskustaankin.

Messut eivät tarjonneet mulle ihan niin paljon aktiviteetteja kuin olin kuvitellut. En saanut oikeastaan mitään tuotenäytteitä, en edes ostanut mitään ja olin kaiken lisäksi ihan hukassa koko ajan. 

IMG_5923 copy IMG_5921 copy IMG_5925 copy

No se painopuheista. Tästä aasinsillalla päästään nimittäin päivän ateriaan, joka oli luonnollisesti kaikkea muuta kuin tervellistä. Kävimme nauttimassa Syö kympillä -kampanjan König Helsinki -ravintolan järkyttävän kokoiset BBQ-burgerit, sillä sain kampanjaan lahjakortin. Kyllä oli hyvää ja myös nopeasti täyttävää. Eniten mua järkytti vitosen limu?!

IMG_5931 copy IMG_5930 copy IMG_5937 copy IMG_5932_copy

Päivän ohjelmaan kuului myös vähän pidempi visiitti Accessorizelle, sillä kävin valitsemassa S:n kanssa valikoimista mieleisiä tuotteita itselleni. Aikaa meni varmaan tunti! Ei ehkä tullut yllätyksenä, että mukaan lähti mm. musta tekoturkishattu. S sen sijaan valitsi itselleen kauniin kultaisen korun, jonka unohdin kokonaan kuvata.

IMG_1497 copy

Ihania asusteita...

IMG_1503 copy IMG_1498 copy

... ja tuliaisia kotiväelle. Tykkäsin ihan älyttömästi alla näkyvistä sydänkoruista, mutta halusin kuitenkin antaa ne lahjaksi perheenjäsenilleni. Ps. Hekin tykkäsivät kovasti. :)

IMG_1506 copy

Huomenna laitan kuvia TradeTracker -gaalasta, joista hipsin kyllä kotiin jo aika aikaisin. Ensi viikolla on sitten muutama postausvapaa päivä, mutta yritän mahdollisuuksien tullen päivittää instagramia! Siis muistakaa: enninkengissa, KLIK!

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

t. Enni

Kommentit

  1. Mäkin katoin samaa noista hiuksista, ihanan pitkät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisi niillekkin kehitellä taas jotain uutta... ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös