Hampaidenvalkaisu

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä!

Seuraavaa aihetta on kai vaikeaa kuvata kovinkaan nätisti, joten varoitus jo etukäteen... Hammaskuvia tulossa! En ole vieläkään saanut aikaiseksi (lukuunottamatta ensimmäistä kokeilua) laittaa valkaisuliuskoja uudestaan hampaisiini, sillä aina samaan aikaan tekee mieli kummasti teetä tai jotain muuta... Huomenna voisin taas kokeilla näitä, tai ehkä jo nyt illalla. Sain muuten tämän ShineWhiten paketin TradeTrackerin juhlista mukaani ja kirjoittelen nyt aiheesta ihan omaksi (ja teidän) iloksi.

Idea on siis pitää liuskoja suussa tunnista kahteen yhteensä noin 14 päivän ajan. Varmaan riippuu aika paljon omista hampaista, valkaisun nopeudesta, tai siitä miten ne alkavat vihloa, kuinka monta päivää kuuri siis kestää. Kuitenkin noin 10 kärsityn tunnin jälkeen hampaiden pitäisi olla valkoiset kuin paketin kuvassa konsanaan. Tai sitten ei! Eihän tätä voi tietää, jos ei ensin kokeile, eikö niin?

Mun kohdalla mittari näytti, että hampaiden valkeus olisi luokkaa neljä. Eli olisi siinä vielä muutama aste matkaa täysin valkoisiin hampaisiin.

IMG_5953 copy
IMG_5947 copy
IMG_5948 copy

IMG_5944 copy

Tällaisista liuskoista on siis kyse. Pidempi on tarkoitettu ylähampaisiin ja alempi tietysti alahampaisiin. Molempia ei ole pakko käyttää yhtäaikaisesti, sillä monesti alahampaita ei juuri edes näe. Oletteko muuten ikinä kiinnittäneet huomiota, että esim. monissa jenkkiläisissä tv-sarjoissa tyypeillä (näillä unelmien poikamiehillä tms.) on todella valkoinen pepsodent-hymy, mutta alahampaita ei sitten olekaan valkaistu?

IMG_5951 copy

Hehee aika ihania kuvia... Ja ihan ihan ilman meikkiä!

No asiaan. Tältä liuskat näyttävät suussa. Ne eivät oikeastaan juuri tunnu, paitsi kun noin puolen tunnin kuluttua ne (pahimmassa tapauksessa) täyttyvät syljestä ja yrittävät valahtaa pois. Plus toinen testihenkilö sanoi, että aine maistuu todella pahalta. Itse en välittänyt tuosta mausta, sillä lähes samalta on maistunut ennenkin kokeilemani valkaisutahna. 

Vaan huonoa on ehkä myös se, että keneltäkään ei jää huomaamatta, että sulla on liuskat suussa. Meidän perheessä kuului tunnin ajan sleeeeek-ääni välillä mistäkin huoneesta. Aika inhaa... :D

IMG_5959 copy

Vaan kuten sanoin, mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi? Ja kyllä nyt tunnin aina jaksaa kärsiä kerrallaan, eikö niin? Palataan asiaan taas sitten, kun valkaisuteho alkaa näkyä.

PS. Kurkkaa ajankohtainen diili  hampaidenvalkaisusta Offerillan sivuilta*!

t. Enni

Postauksessa esiintyvä tuote on saatu blogin kautta. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit

 1. Kylläpäs noita pitää pitää kauan suussa kerralla. Olen itse käyttänyt Crest merkkisiä saman näköisiä valkaisuliuskoja. Ne on suussa kerrallaan 30 minuuttia. Tulokset on kyllä olleet mieleiset. :) Toivottavasti myös sulla onnistuu hyvin eikä hampaat ala vihlomaan.

  http://www.thecutecurls.blogspot.fi/2011/02/ennen-ja-jalkeen-valkaisun.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ennestään aina vihlonut hampaita, joten luulen, että nämäkin jossain vaiheessa. Ainakin siis silloin vihloo, kun pitää yön sellaista ihan hampilääkärin tekemää kotivalkaisua ja muotteja suussa. Ensin ei vihlo, mutta ehkä parin yön jälkeen joo.

   Ja se aika kai riippuu aineen vahvuudesta, eli mitä tyjympää ainetta, sen vähemmän kerrallaan. En tiedä yhtään mikä tässä tuotteessa on vaikuttava aine ja kuinka vahvaa se on, mutta kotivalkaisussa tahna on vain noin 10-15%. Veikkaan, että tämä olisi sitten jotain 25-35% ehkä...

   ja tuossa muuten vielä yksi joskus saamani, jota en sitten testannut kuin yhden yön. Se vihloi :(

   http://www.enninkengissa.fi/2012/03/hampaidenvalkaisugeeli-ja-chow-mein.html

   Poista
 2. Taannoin kokeilin valkaista hampaitani erään toisen merkin liuskoilla, muttei niillä ollut valitettavasti kovin pitkäaikaista vaikutusta. Hieman jäi kyllä harmittamaan :/

  summer-suvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ihanko tosi? No saa nähdä miten nämä vaikuttavat. Oikeastaanhan parhain on varmaan hankkia valkaisu ihan hammaslääkäriltä. Kotivalkaisu on yksi vaihtoehto, siinä muotit tehdään hammaslääkärillä ja ne maksavat joo... Mutta kun muotit toimivat sulla 10 vuotta ja valkaisuaine ei maksa niin paljoa, on se lopulta aika halpaa (ainakin ylläpito).

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös