Haluatko valkaista hampaitasi?

TradeTrackerin* juhlissa goodiebageista löytyi aivan ihania kaulakoruja ja lopulta päädyin valitsemaan tällaisen erityisen kivan mallin itselleni. Kyseinen koru on Bubbleroomin oman Make Way -malliston Neria-kaulakoru. Pähkäilin pitkään valitsenko Nerian kultaisen vai hopeisen värisenä, mutta koska olen jo pitkään etsinyt ylipäätään jotain korua hopeisena (enkä jostain syystä ikinä osta koruja kuitenkaan tässä värissä), niin päätös oli aika helppo.

Kuten näkyy, koru on päässyt ahkerasti käyttöön lähes jokaisena päivänä. Se oli ylläni jo I love me -messuilla kuin myös Englannissa.

IMG_1570 copy
IMG_1565 copy
IMG_6899 copy
IMG_6867 copy
IMG_6862 copy


Mukaan lähti myös hampaidenvalkaisuliuskoja, joita en ole kuitenkaan vielä ehtinyt pahemmin testata! Paketin mukaan tulosten pitäisi näkyä jo kolmen käyttökerran (päivän) jälkeen, joten ehkä pitäisi vaan nyt ottaa itseä niskasta kiinni ja viettää tunti kerrallaan liuskat suussa. Suoraan sanottuna se ei ole mitään herkkua, mutta mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi?

Onko jollain muuten näistä kokemuksia? Taisin täyttää juhlissa jonkun lappusen jonka mukaan näitä toimitettaisiin mulle vielä lisää kotiin. Tuli vaan mieleeni, että voisin järjestää näistä jonkinlaisen arvonnan, jos teitä kiinnostaa? :)

IMG_5944 copy


Juhlan yhteydessä moni yritys oli tuonut tuotteitaan näytille ja niin oli tehnyt myös korukauppa Savanni KLIK*. Olipa yllätys, kun kuulin, että saisin valita pöydällä olleista tuotteista itselleni mieluisimman. Tässä vaiheessa harmittelin, etten enää omistanut napakorua, sillä pöydällä oli vaikka millaisia upeita killuttimia, joista suurin osa oli erilaisille lävistyksille tarkoitettuja. 

Vaan sittenpä silmäni osuivat hopeisiin Bali-korvarenkaisiin. Päädyin niihin, sillä ne olivat ihanan yksinkertaiset ja toivat mieleeni vähän Kalevala Korun tyylin. Sitten näytin ne mamille ja sehän omi ne itselleen...

IMG_5943 copy
IMG_6865 copy


Hei mulla on syysloma! Heräsin tänään jo ennen kahdeksaa ja aloitin kouluun liittyvän nettisivujen suunnittelun ennen yhdeksää. Siitä asti olen istunut koneella ja nyt pääsin vihdoin blogin pariin. Vaan koska on loma, niin pitäähän sitä tehdä jotain kivaakin. Se tarkoittaa Järvenpään Kin Sushia ja buffetia, nomm!

PS. Kurkkaa ajankohtainen diili hampaidenvalkaisusta Offerillan sivuilta*!


*Sisältää syvälinkin

t. Enni

Kommentit

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUPS! Sen siitä saa, kun yrittää puhelimen kommentointivastauksia saada toimimaan. Ne eivät enää toimi :(

   Piti sanomani, että kiva, katsotaan tulisiki paketteja postista pian! Ja kiitos :)

   Poista
 2. Kiva asu ja koru sopii hyvin siihen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös