Fazer Café Citycenter

Sisältöyhteistyö

Muistatteko vielä viime viikon postaukset Studio25:sta ja Accessorizesta? Koska mahdutin aikatauluuni kaikki mielenkiintoiset tapaamiset samalle päivälle, oli lounas Fazer Café Citycenterillä KLIK ehkä se, mitä odotin päivän päätteeksi eniten. Kun on ensin shoppaillut ja sovittanut vaatteita monta tuntia, tekee yksinkertaisesti vain mieli istahtaa alas, juoda kuppi lämmintä ja syventyä omaan rauhaan.

Citycenterin Fazer Café:n sijainti on siitä vielä erinomainen, että siellä voi istahtaa ikkunan viereen ja katsella ohikulkevia ihmisiä, tai toki voi halutessaan myös nauttia herkuista Citycenterin kauppakeskuksen puolella isoissa tuoleissa löhöten. Matkaevästä etsiville To Go -tiski on omiaan.

IMG_1334 copy
IMG_1300 copy
IMG_1330 copy
IMG_1310 copy

IMG_1357 copy
IMG_1355 copy
IMG_1326 copy
IMG_1314 copy

_DSC9020_ISO copy

Olipa muuten kiva muokata näitä kuvia ennen aamupalaa... Voi luoja, että alkoi tehdä mieli croissanttia, kuten myös tuota paikan päällä nauttimaani Studio 54 -teetä, joka sisälsi mm. samppanjaa, mansikoita ja kermaa.

IMG_1352 copy
IMG_1361 copy
IMG_1342 copy
IMG_1336 copy
IMG_1320 copy
Niin minä sitten istuuduin pitkän päivän päätteeksi nauttimaan täydellisestä rauhasta lukien lehteä.

Lounasruoaksi valitsin take away -salaatin, joka sisälsi kylmäsavulohta. Mun teki ihan älyttömästi mieli parmesaania ja salaattia, joten valinta oli helppo. Koska en halunnut yhtään pihtailla makunautinnoissani, valitsin jälkiruoaksi ihanan pinkisti hehkuvan juustokakun. Kun mulle vielä perästä tarjottiin mahdollisuutta maistaa tuota toista juustokakkua, sanoin, että tänne vaan!

Molemmat juustokakut olivat lähestulkoon yhtä hyviä. Keltainen (olikohan se mangojuustokakku?) oli mukava yhdistelmä kirpeää ja makeaa. Punavalkoinen, mustaherukkakiilteinen juustokakku keksimurupohjalla osoittautui suosikikseni. Juustokakuissa suosikkiyhdistelmäni on makean juustomassan ja hieman suolaisen keksipohjan yhdistelmä ja tässä tämä tuo kombo tuli kivasti esille.

IMG_1376 copy
IMG_1370 copy
IMG_1364 copy
IMG_1362 copy
IMG_1388 copy
IMG_1385 copy


Kun kerran on kyse kahvilasta, ei pidä tietenkään unohtaa kahveja! Fazer on kautta aikojen tunnettu erinomaisista kahveistaan. Vaikka itse lukeudun teen ystäviin, löytyy multa silti oma kahvisuosikki, maitokahvi.

Tulipa muuten mieleeni yksi nolo kokemus erään kesän reissulta, kun olimme muutaman yön Italiassa. Eihän Italiassa aamu voi alkaa ilman kahvia, joten menin kahvilaan ja tilasin Café con lechen. En muistanut miten sanotaan italiaksi maitokahvi, sillä olen niin tottunut tilaamaan Espanjassa aina Café con lechen = maitokahvi, ja muutenkin espanjan kieli oli vielä jäänyt vähän päälle! NOLOA! Siinä sitten yritin elekielellä selitellä coffee with milk (eihän ne pikkukylissä edes puhu englantia) ja leche, sí? Hieman nolo moka varsinkin, kun vieressä baaritiskillä istunut mies tokaisi coolisti kahvilanpitäjälle: "Caffè latte".

No onneksi nyt ollaan Suomessa ja kommunikointi on helppoa. Käykää siis ihmeessä tutustumassa Fazer Café Citycenteriin ja sen kymmeniin herkullisiin tuotteisiin!

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Fazer Café Citycenterin kanssa.

Kommentit

 1. Oi, mitä ihania herkkuja. Tuli ihan vesi kielelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä edelleen himoitsen noita croissantteja! :D

   Poista
 2. Mie täällä kärvistelen ihan kauheassa makeanhimossa ja näytölle läsähtää sokeripullia ja juustokakkuherkkuja! Ai kauhee, pakko pystyä vastustamaan lähikaupan karkkihyllyä..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä uskon, että tää oli aika paha... Anteeksi :D Ei ollut helppoa mullekaan XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös