Asusteliikkeiden parhaimmistoa, Accessorize Citycenter

Sisältöyhteistyö

Pahoittelut etukäteen tulevasta kuvatulvasta. Jotakin kummallista tapahtuu aina, kun saan käsiini kameran ja päädyn kuvaamaan liikkettä, joka on täynnä kauniita asusteita... Kävin viikonloppuna Citycenterin Accessorizella yhteistyön merkeissä kuvailemassa mitä kaikkea uutta liikkeestä löytyi ja napsin niistä omat suosikkini teidänkin nähtäväksenne. Kuten näkyy, löysin kasoittain kivoja juttuja, mutta joukosta löytyi myös ultimate-suosikkeja.

Mikä itseni yllätti oli se, miten monipuolinen tuotevalikoima liikkeestä löytyy. Accessorize on naistenasusteisiin erikoistunut muotiketju, joka on lähtöisin Englannista. Liike erottuu muista kilpailijoista laajalla tuotevalikoimallaan.

Olen jotenkin aina mieltänyt Accessorizen enemmänkin korukaupaksi, mutta ei puhettakaan. Liikkeessä oli myynnissä paljon laukkuja, reppuja, hiustarvikkeita, hattuja, röyhelöalusasuja sekä paljon talvituotteita, kuten pipoja, kaulahuiveja ja hanskoja. Ja mikä parasta, jos etsit itsellesi Halloween-inspiraatiota, kannattaa piipahtaa liikkeessä. Myynnissä oli mm. tekoverta!

Pehmeät paketit:

IMG_0999 copy
IMG_0994 copy
IMG_1001 copy
IMG_0997 copy
IMG_1011 copy
IMG_0978 copy
IMG_0977 copy


Koska luulen, että moni muukin mieltää Accessorizen korukaupaksi, päätin keskittyä poimimaan liikkeestä muitakin asusteita kuin koruja. Kuvissa yllä näkyykin miten paljon erilaisia talvivarusteita tarjolla oli. Mä bongasin hyllystä beigen neverending-kaulahuivin, koska olen tuollaisten suurkuluttaja. Huivi tuntui ihanan lämpimältä ja pehmeältä...

Ja hei, nuo ensimmäisen kuvan pinkit töppöset, ihanat! Pehmeät paketit ovat yleensä tylsimpiä, mutta jos joululahjakääröstä paljastuisi jotain tuollaista, en pistäisi pahitteeksi.


Korut:

IMG_1036_copy
IMG_1036_copy2

Hiusrengas kuin koru? Hair cuffeja on näkynyt paljon blogeissa ja vannon itsekin edelleen niiden nimeen. Niiden avulla tavallisesta poninhännästä saa miljoona kertaa mielenkiintoisemman.

Ja kuinka jännä juttu taas... Olen vannoutunut simppeleiden ja yksiväristen korujen fani, mutta liikkeen ehdottomaksi vetonaulaksi omalla kohdalla osoittautui kultaisen ja virheän värinen statement-koru. Mitä mulle on tapahtumassa? No en voi sanoa muuta kuin, että koru oli kaunis.

Päähineet: 

Hello melkein-Heisenberg! Muuten, ihan törkyhyvä asuidea. Jos ei kuitenkaan Halloweeniksi, niin ainakin vapuksi. Vain lasit puuttuu. :)

Heisenberg, Ennin kengissä, hattu, Accessorize


Vaan the ultimate -suosikki löytyi, ja sehän oli musta tekoturkishattu! Tämän väristä mulla ei vielä ole, mutta tällaisen haluaisin. Ette uskokaan miten hienolta kyseinen hattu näyttäisi teidänkin päässänne. Mä olen vannonut karvahattujen nimeen jo muutaman vuoden, ja joka talvi hattu vaan toimii ja lämmittää.

Vaikka olisitte ennakkoluuloisia, niin kannattaa ainakin kokeilla. Vapaina hulmuavien hiusten kera (katso aiempi postaus) hattu näyttää aina hienolta, plus se tuo asuun hitusen haluttua russian lady -vaikutelmaa. Myyjän kanssa puhuimmekin siitä, miten monet sovittavat tekoturkishattuja, mutta jättävät kuitenkin ostamatta, vaikka ne niin monelle sopisivat.

IMG_1032 copy

Halloween:

Jos etsit Halloween-maskeja, tuolta löytyy. Jos etsit tekoverta... Sitäkin löytyy!

halloween, naamari, maski,
tekoveri, Ennin kengissä, hattu, Accessorize, halloween
IMG_0965_copy2


Olen todella kauan miettinyt, mistä tällaisia pitsisiä naamioita oikein saa, sillä ne käyvät mainiosti myös kuvausreksiviitaksi. Kuvasin kerran erästä ystävääni, kun hänellä oli tällainen samantyylinen naamio yllään, ja kuvasta tuli niin ihana. Katsokaa vaikka:

wnla

Alusvaatteet:

IMG_1052 copy


Laukut:

Oma suosikkiseinämäni löytyi liikkeen takaosasta vasemmalta seinältä. Iskin silmäni heti raidalliseen, kultaisilla yksityiskohdilla varustettuun olkalaukkuun, sekä kimaltelevan kultaiseen clutchiin. Molemmat olivat ihan mun näköisiä, molemmat voisin kotiuttaa itselleni yllättäen vaikka heti.

IMG_1010 copy
IMG_1008 copy
IMG_1006 copy
IMG_1003 copy

Näiden kaikkien asusteiden lisäksi liike myy myös Angels-lastenmallistoa, josta bogasin pari hyllyllistä prinsessa-tyylisiä asusteita ja kimaltelevia ballerinoja. Aikuisille vielä tiedoksi, että Accessorizella on nyt käynnissä kampanja, jossa kaikki alusvaatteet, mukaan lukien kuvissakin näkyvät röyhelöalusasut, ovat tarjouksessa ota 3 maksa 2! 

Löytyikö poiminnoista jotain suosikkeja? :)

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Accessorize Citycenterin kanssa. 

Kommentit

 1. Hyvä Enniliini! Ja tuo mun naamio on muuten juurikin Accessorizesta.. :) -Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko?! Hei vähän hyvä, mulla tulikin heti mieleen se sun kuva, kun näin liikkeessä noita naamioita! :)

   Poista
 2. Kävin sunnuntaina juuri samassa liikkeessä ihastelemassa kaikkia näitä kauniita juttuja:) se on kyllä sellainen kauppa ettei sieltä ikinä pääse ulos tyhjin käsin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Kiva kuulla. :) Ostitko jotain? ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös