Voita ripsipidennykset -arvonta umpeutuu pian

Huh, tulin juuri keskustasta ja nyt on niin kiire, etten ehdi vieä postailla enempää. Kävin pikaisesti Guessin liikkeessä ja siellä oli ainakin täysi tohina päällä Citycenter Hintahurrikaani -shokkitarjousten kanssa! 

Nyt mun piti kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Dazzling Beauty Studion ripsipidennyskisa on enää tämän päivän voimassa! Jos et ole vielä osallistunut kisaan, tee se nyt. Tai tee se edes tyttöystäväsi puolesta! ;) 

ripsipidennykset, Järvenpää

Kuten kuvasta näkyy, olen minäkin saanut nauttia Nean tekemistä ripsipidennyksistä koko tämän ajan. Vaikka näitä on jo paljon irronnutkin (mikä on tietysti ihan luonnollista) menisivät nämä varmaan vielä yli viikonkin hyvinä ilman huoltoa. Turhaan siis pelkäsin ensimmäisinä päivinä, että parin ripsen putoaminen haittaisi jotenkin... :D Varmuuden vuoksi käyn kuitenkin huollattamassa ripset ensi viikolla, niin ne ovat taas viimeisen päälle. 

Enkä oikeasti olisi uskonut, että nämä ovat näin kivat. Se, ettei tarvitse sutia ripsiväriä silmiin aamulla, tai että voi tirauttaa onnen (tai surun) kyyneleitä ilman meikin sottaantumista, ja vielä välttää ripsivärin suttaantumisen ja varisemisen päivän aikana, on niin ihanaa! 

Muista siis osallistua kisaan, niin voit saada itsellesi omat ripset ilmaiseksi!

t. Enni

Kommentit

Lue myös