Verkkokaupan kammotukset

Tulipa tässä mieleeni tehdä päivastainen asukollaasi kuin mitä blogeissa useimmiten näkee. Vaatekauppoja ja Nellyn sivuja lähiaikoina tutkaillessani olen törmännyt moniin aivan upeisiin vaatteisiin ja sitten toisaalta taas vaatteisiin, joita en (ainakaan tällä hetkellä) näkisi itseni päällä. Koskaanhan ei saisi sanoa, ei koskaan, mutta nyt ollaan aika lähellä. Syvälinkit pääsevät postaukseen siitä syystä, että jos joku näihin kuitenkin ihastuu, niin myös löytää ne. Tarkoituksenani ei ole aiheuttaa pahaa mieltä kenellekään, varsinkaan verkkokaupalle. Makuja on erilaisia.

Tässäpä siis kollasi aiheesta: "Verkkokaupan kammotukset!"
*CHEAP MONDAY SHOES

Kenkien suhteen oli vaikea löytää ns. rumaa paria, sillä mun mielestä ruma on usein kaunista. Mitä provosoivammat bootsit näen jollain jalassa, sitä hienoimmalta ne mielestäni näyttävät. Törmäsin kuitenkin tuohon hopeiseen pariin, ja kun kuvittelin niitä jalkaani, niin.. No en voinut kuvitella, himpun liian oudot. Chanelin S/S 2011 -mallistossa näkynyt platokorko ei kasvattanut mun himoa tuollaista korkoa kohtaan, eivätkä nämä kuvan kengät todellakaan autaneet asiaa. Tosin Chanelin versio oli kokonaisuudessaan aivan upea.

*ONLY DAISY / *NOTION 1.3S AHARA BIKER

Niin on kaunis takki ja niin on kaun... Siis mitä hihoissa tapahtuu?? Miksi, miksi ihmeessä niin kauniiseen takkiin on menty lyömään noin oudot (tikatut) hihat? Ja uskokaa, takki on jumalainen, olen nähnyt sen livenä liikkeessä. Itse asiassa takki oli niin nätti, että sitä kuvailtiin sanoin: "Nätti kuin sika pienenä'". Ja minä menin ihan mykäksi, kun hihojen karmaiseva totuus paljastui. Takki olisi ollut mamille ihan täydellinen, mutta sitten nuo hihat tulivat ja varastivat koko shown.

Jahas, päästiin asiaan... Mitähän lisäisin? Ei tässä elämäntilanteessa, ei (ehkä) ikinä. Pitkä tekonahkatakki hopean värisillä yksityiskohdilla ja tikkauksilla, I don't think so. Ehkä musta & pitkä aito nahkatakki menisi kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta ei näin koristeltuna.

*ESTRADEUR VODKA TANK / *NOTION 1.3 SAHARA TROUSERS

You vote for vodka, I don't. Tässä paidassa ei luulisi olevan mitään sen kummempaa kuin niissä Jack Daniel's -paidoissakaan, paitsi että on kuitenkin. En pukisi paitaa päälleni yksinkertaisesti siitä syystä, että teksti itsessään hävettäisi mua. Jack Daniel's -paidoissa se viinamainostus on piilotettu niin hurmaavan designin sekaan, että se jopa tekee paidasta ihan hienon, plus onhan itse pullokin hieno. Mutta paitana... Miettikää, millaista esimerkkiä paita näyttää muille, kuten tuleville työnantajille tai lapsille. Siksi en ole hankkinut viskipaitaakaan.

Ja viimeisenä... Tek(n)onahkahousut. Voin hyvin kuvitella lievästi hiostavan tunnelman pöksyissä. Ja voin myös kuvitella kuinka kauniisti nämä, jo valmiiksi rypytetyt, lahkeista kursitut tekonahkapöksyt imartelisivat muotojani.... Tässä(kin) tyylissä yksinkertaisuus on valttia. Jos sattuu löytämään hyvin istuvat nahkahousut, niin miksi ei? Edelleen paino voisi olla sanalla ehkä tulevaisuudessa, mutta ei juuri nyt.

Millaisiin kammotuksiin te olette törmänneet?

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Haha, hyvä postaus!! Oon ite törmännyt muutamiin näistä samaisista tuotteista, ja kammottavia ovat kyllä munkin mielestä. Huhhuh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla! :D Buahha hyvä, en ole ainoa!

   Poista
 2. Olet kyllä niin oikeassa näissä vaatteissa! :D Itse kyllä omistan Jack Daniels paidan kahdessa eri värissä, mutta nekin olen hankkinut Etelän rantakohteista RANNALLE hetken mielijohteesta.

  Itsekin suosin kyllä usein kengissä (ja vaatteissakin) outoutta, sillä erikoiset tikkaukset/mallit yms. saavat simppelin asun näyttämään usein paljon "coolimmalta". Tosin onhan tuossakin rajansa, liian outo on aina liian outo :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti, tuotteessa on aina pakko olla se joku "juttu". Tosin yleensä yksi riittää, leikkaus, kuvio, pintojen erilaisuus tms. Näissä ehkä meni vähän yli... ;D

   Joo en tarkoittanutkaan, ettenkö itsekään olisi himoinnut juurikin tuota toppia, se logo itsessään on törkeän makea. Satuin vaan lukemaan siitä mielenkiintoisen postauksen, siis kuinka siinä esim. alle 16 vuotiaat mainostavat väkeviä :D Oli jotenkin ristiriitaista. ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös