Venetsialaiset & Oops

Ei meillä ole venettä, eikä kyllä mökkiäkään, mutta eilen illalla vietettiin Venetsialaisia. Ennen tuota tunnelmallista (mutta koleaa) iltaa kävin Jumbossa törsäämässä... Myönnän, sorruin ostamaan pari juttua, vaikkei mun todellakaan pitänyt! Paras tapa mulle on välttää kauppoja, mutta sitten kun sinne eksyy, niin täystuho on lähellä. Tosiasiassa lähdin etsimään vain urheiluvaatteita ja uutta puuteria, mutta ensimmäisiä ei löytynyt omaa kokoa ja toisen muistin vasta myöhemmin illalla. 

Kesken ostosten törmäsin ystäviini, joiden kanssa päädyttiin vielä pelaamaan biljardia ja kahvittelemaan. Kaiken kaikkiaan takana on siis ihana päivä, ja viimeinen lauantai ennen kuin koulut alkavat. Tänään on vuorostaan ollut sitäkin synkempi päivä. Olin odottanut, että saisin vielä kerran kerätä vähän D-vitamiinia, mutta ei tänään ainakaan.

IMG_0025 copy
IMG_0013 copyIMG_0040 copy IMG_0059 copy

Jumbossa kävin Zarassa ja sovittelin näitä (mun mielestä aivan jumalaisia) avokkaita. Story of my life, aina mun koot ovat loppu. Oli niin pienestä kiinni, etten jäänyt märisemään itsekseni samalla, kun livuttauduin hitaasti poispäin kaunokaisista. Eikä näillä nahka-avokkailla olisi ollut hintaa kuin nelisenkymmentä euroa. Vaan...

lataus (2)

...se oops... Sama tuuri jatkui vielä Espritin liikkeessä, mutta pienellä tvistillä. Kuin ihmeen kaupalla, kengät olivatkin vielä myynnissä, mutta ne olivat juuri eräällä ihmisellä sovituksessa. En aluksi meinannut kysyä myyjältä, löytyykö kenkiä koossa 38, mutta onneksi avasin suuni. Eli ehkä tämä oli kohtaloa tai jotain muuta, mutta nyt mulla on juuri tuo sama pari, josta kirjoitin muutama päivä sitten. Ja nyt minä olen niin <3 ja toisaalta taas vähän O_o, koska hinta vähän kirpaisi. Onneksi sitä ei kannata enää murehtia.

enninkengissa_insta

Nyt on sitä paitsi mustien kenkien kiintiöön löytynyt vihdoin pari, joka tuntuu sopivan niin asuun kuin asuun. Näiden ohella ostin pari uutta paitaa ja yhden neuleen Hennesiltä. Ne varmaan tulevat näkymään pian asukuvissa.

PS. Joko olette osallistuneet arvontoihin? Ripsipidennyksiä ja koruja olisi tarjolla!

t. Enni

HUOM. Kaikki vanhat lukijat: Jos näyttää siltä, ettei uusia postauksiani tule näkyviin Bloggerin listalle, niin lisää www.enninkengissa.fi manuaalisesti blogiluetteloon, niin päivitykset tulevat!

Kommentit

 1. Heippa! Kiva blogi sulla! :) Ja ihania kuvia. Taidan jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista
 2. Aivan ihana olet tossa ensimmäisessä kuvassa, todella kaunis. Tunnelmallisia kuvia muutenkin.

  Ja aika hyvät oopsit ! näitä sattuu :D eikä tollasten löytöjen jälkeen edes niin kamalasti haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Haha ihanaa, nyt mulla on puhdas omatunto! No ei niin :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös