SPORT

Vihdoin. Olen odottanut tätä viikonloppua jo pitkään, sillä näin sain mahdollisuuden pitää uusia oops-kenkiäni ensimmäistä kertaa. Viikonloppu, mikä ihana tekosyy. Sama ei ehkä onnistuisi arkena, sillä Riihimäen mukulakivet ja parin kilometrin kävely koululle... Voisi olla nilkat kovilla.

Paidan ostin viime viikolla Hennesiltä mielessäni tavallista sporttisempi look. Olen jo ihan valmistautunut siihen, että joku päivä puen lenkkarit jalkaan paidan kanssa. Onneksi tuo kesä nyt on sittenkin näyttänyt vaan jatkuvan ja jatkuvan, joten avokkaillakin voi vielä kävellä. 

IMG_0437 copy IMG_0429 copy IMG_0409 copy IMG_0440 copy

Kengät... Pitkästä aikaa törmäsin pariin, joka aiheutti mulle heti kylmiä väreitä. Miten voikin tolppakorko ja kenkien terävä kärki näyttää niin hyvältä? Kaiken tämän ohella en olisi ikinä uskonut löytäväni näitä kenkiä juuri Espritiltä. Mitä te tykkäätte asusta?

IMG_0439 copy

Seuraava kenkäostos saattaakin sitten olla ihan toista maata. Haikailen edelleen lenkkareiden perään... Toivon, että parin kuukauden päässä häämöttävä syntymäpäivä voisi edesauttaa tilannetta hieman. Ja jos ei, niin sillä väliin kuolaan kenkiä Campadren sivuilta. Sivuston kautta saa tilattua hulluilla aleprosenteilla varusteltuja kenkiä ja muita tuotteita, kunhan liittyy ensin jäseneksi. Jos haluat liittyä jäseneksi kauttani, niin klikkaa itsesi tänne!

t. Enni

Kommentit

 1. Sulla joo päivittyy automaattisesti tuonne blogloviniin. Mä kerran muutin mun osoitteen ja ei sitten pävittynytkään blogloviniin automaattisesti. Tosin annoin sen osoitteen olla vain tunnin ajan :P Ehkä se siis sitten automaattisesti lähtee sieltä toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa mmh. Tosin on mulla siellä se toinenkin blogi, muttei sinne tarvitse tulla seuraajia, sillä samoinhan se päivittää sen nytkin! Kyllä uskon, että se toimii. Blogilistan ja muut päivitin ja pitäisi niidenkin toimia! :)

   Poista
 2. Great outfit, love the simplicity!

  xo,
  http://mariachloes.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös