SININKA-koruarvonta / Paakari Possutiistai

Viikko tulee olemaan taas aika kiireinen. Menin ilmoittamaan itseni torstaina Helsingissä pidettävään sosiaalisen median seminaariin (puhujana mm. Helene Auramo, yksi suurimmista idoleistani), minkä ohella myös Citycenterin Hintahurrikaanit ovat käynnissä torstaista eteenpäin. Käykääpä muuten katsomassa toisen hovibloggaajan Place for Dreams -blogin Celinan kirjoitus Hurrikaaneista. Sitten päälle vielä koulu ja pian umpeutuvat kisat, ei paha!

Muistakaapa siis, että SININKA-koruarvonta on enää pari päivää käynnissä. Jos et ole vielä osallistunut kisaan, niin vielä onneksi ehtii.


Kävin juuri aamulenkillä ihan sitä varten, että voin kohta lähteä testaamaan Järvenpään Wienerpaakarin Possutiistai Röh Röh -lounasta bf:n kanssa. Kuuleman mukaan siellä tarjoillaan myös Järvenpään parhaat ranskalaiset, joten odotukset ovat aika korkealla.


Sikamaista menoa! Pariloitua possua! Hawaijin leikettä! Wienin leikettä! Possumunkkeja! 

Röh Röh!

Hyvää ruokahalua siis, tästä ei tainnut tulla ihan kevyt päivä. Ehkä illan sali sulattaa osan näistä. Pidemmittä puheitta tämä neiti lähtee nyt ostamaan kalenterin, että pysyy ajan tasalla omista menoistaan. Ja sitten sitä possua.

t. Enni

Sisältöyhteistyö & kuvat: SININKA

Kommentit

 1. Toivottavasti Paakarin ruoka maistui! Tervetuloa taas toistekin!

  T. Netta / Paakari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistui, kiitos! Ranet oli kuin sipsejä, hyvää grillimaustetta. :) Jälkkäristä puhumattakaan...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös