Ripsipidennykset 70 eurolla @ Dazzling Beauty Studio


Nyt kun Dazzling Beauty Studion ripsipidennyskisan voittaja on arvottu, on aika muistaa teitä kaikkia kisaan osallistuneita. Jos voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta ripsipidennykset olisi saatava, kannattaa pitää korvat höröllä.

Nimittäin Dazzling Beauty Studio tarjoaa lukijoilleni lähes sadan euron JB Lashes ripsipidennyksiä 70 eurolla. Alennus koskee syyskuun aikana varauksen tehneitä. Huomaatte varmaan, että hinta on hyvin kohdallaan verrattuna lähiseudulla olevaan hintatasoon. Muistakaa vain sanoa varausta tehdessänne, että olette blogini lukijoita, niin saatte ripset alennuksella.

IMG_0585 copy

Ripsiä pohdittaessa tulee varmaan heti ensiksi mieleen niiden laatu. Voin vain puhua omasta puolestani, mutta nämä ovat olleet todella hyvät, vaikka ensimmäiset ammattilaisen tekemät ripset vasta ovatkin. Kannattaa siis muistaa, että mikäli pidennykset saisi jostain halvemmalla, ei niitä ole välttämättä tehty yhtä laadukkaasti.

Kaikki me olemme yksilöitä, joten ripset eivät tietenkään näytä ihan samanlaisilta kaikilla. Tähän vaikuttaa mm. omien ripsien tuuheus ja niiden elinikä. Ripset eivät välttämättä pysy yhtä hyvin kaikilla, tai sitten ne taas eivät mene miksikään parissa viikossa. Omalla kohdallani olen aivan ällistynyt, sillä tämän ensimmäisen 18 päivän perusteella nämä näyttävät silmissäni vieläkin hyviltä. Pakko paljastaa, että olen selannut monien muiden bloggaajien ripsipidennyskuvia ja yli kahden viikon ikäisiksi nämä ovat pysyneet niihin nähden yllättävän hyvässä kunnossa. 

Olen huomannut, että omia ripsiä on tietysti irronnut jo lukuisia, mutta kuvaa katsoessa mitään koloja ei (tietenkään) näy, onhan pidennyksiä niin paljon kiinni ripsissäni. Pientä päänvaivaa ovat tuottaneet silmieni sisäripset, sillä ne tahtovat kääntyä itsepäisesti sisäänpäin. Onneksi tällaisenkin huomaa vain läheltä. Lisäksi nyt kun ripsiä on alkanut irtoamaan, eivät kaikki tipahda pois ripsirivistöstä heti. Tällöin silmiä voi välillä kutittaa, vähän kuin olisi roskia silmissä. Ripsiä varovasti harjaamalla tällaiset karkulaiset ja irronneet ripset saa kuitenkin kuriin.

Ripsipidennysten tulisi pysyä oikein käytettynä ja säännöllisesti huollettuna 2-4 viikkoa, minkä jälkeen ripset huolletaan ja ne ovat taas kunnossa. Normaalitilanteessa oma ripsi irtoaa 60 päivän välein ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Jokaisella omien ripsien paljous vaikuttaa tietysti lopputulokseen, sillä jokainen irtoripsi kiinnitetään yhteen omaan ripseen. 

ripsipidennys jarvenpaa

Pahasti kyllä pelkään, että koukutuin jo näihin. Nuo yllä kertaamani pienet miinukset ovat siis ainoita asioita, jotka olen huomannut häiritseviksi. Monesti päivät ovat kuitenkin kuluneet ilman, että olen edes huomannut pidennyksiä. Ja vaikka se kuinka kliseiseltä kuulostakin, nämä oikeasti helpottavat arkea. Silmämeikki ei sottaannu ja lenkilläkin näyttää ihmiseltä. Ja mikä parhainta, jokainen voi itse päättää miten näyttävät näistä haluaa! Niinpä odotan ensi viikon huoltoa innolla.

Pitäkää tekin mielessä tämä tarjous, sillä alennus on voimassa lukijoilleni vain kaikkiin syyskuun aikana tehtyihin varauksiin. Oman ajan pääset varaamaan esimerkiksi täältä.

May the eyelash extensions be with you!

t. Enni

Yhteistyössä Dazzling Beauty Studion kanssa

Kommentit

Lue myös