PIVO / Bloggaajat & sosiaalinen media

Torstaina pääsin ottamaan osaa Pivon, Okimo Clinicin ja OP-Pohjolan järjestämään Bloggaajat ja sosiaalinen media -tapahtumaan. Illan aikana meille esiteltiin OP-Pohjolan kehittämä mobiilisovellus Pivo OP-Pohjolan asiantuntijapäällikkö Hanna Äijälän toimesta. Pivo on siis älylompakko älypuhelimessasi. Pivo yhdistää älypuhelimen, verkkopankin ja kanta-asiakaskortit sovelluksella, joka on henkilöasiakkaille maksuton.

Minulle Pivosta jäi erityisesti mieleen se, että kyseisen sovelluksen avulla on helppo tarkastaa tilin saldo nopeasti puhelimen avulla, ja sen avulla voi myös katsoa aiempien tapahtuminen yksityiskohtia. Sen avulla näkee siis tarkat ostostapahtumat eri kaupoista, sekä miten ko. kauppa on avoinna, tai mitä tarjouksia kaupassa on juuri nyt tarjolla. Tämän ohella Pivo tallentaa myös takuukuitit.

Pivon käyttöön ei tarvita avainlukulistoja, sillä sisäänkirjautuminen tapahtuu nelinumeroisella pin-koodilla. Palvelu myös ennustaa nykyisellä rahankäytöllä tulevaisuuteen, eli siitä näkee suoraan kuinka pitkälle omat rahat riittävät aiemman kulutuksen perusteella.

IMG_0552 copy IMG_0555 copy IMG_0559 copy IMG_0557 copy

Pivo-mobiilisovellus on tällä hetkellä saatavana iPhone- ja Android-puhelimiin, ja ihan pian myös Windows-puhelimiin. Tulevaisuudessa käyttöä on tarkoitus laajentaa siten, että myös muiden pankkien asiakkaat voivat käyttää palvelua.

Lisäksi tilaisuudessa käytiin läpi sosiaalisen median toimisto Okimo Clinicin Bloggaajat & sosiaalinen media -selvitystä, jonka avulla pyritään havainnollistamaan miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää parhaiten bloggaajan näkökulmasta. Olen aika ummikko näiden kaikkien suhteen, mutta pikku hiljaa olen liittänyt esim. Facebookin ja Instagramin tukemaan blogini sisältöä.

kuva: Emilia / Fitnestä


Eniten tietysti odotin kuulevani Okimo Clinicin sosiaalisen median asiantuntijan Helene Auramon esitystä aiheesta, sillä olen ollut aika moneen kertaan häneen yhteydessä, kun kyseessä on ollut media-ala ja työpaikat... :) Nyt vihdoin pääsin tapaamaan hänet kasvokkain, joten sikäli osallistuminen tilaisuuteen oli minulle todella ikimuistoinen kokemus.

Ilta oli mielestäni hyvin onnistunut, vaikkei paikalla ollutkaan kovin montaa bloggaajaa. Onneksi kuitenkin pääsin taas tutustumaan uusiin blogikasvoihin, kuten Emiliaan ja Janinaan! :)

t. Enni

Kommentit

  1. No voihan hitsi! Mäki sain kutsun tänne, mutta en päässyt paikalle. Oltais kerranki oltu samassa paikassa :DD Mut onneksi myös sain materiaalin sähköpostiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, voi harmi! Joo se matsku oli ihan hyvä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös