#Nellyholic loves details

Päädyin vihdoin tutkimaan #Nellyholic-kampanjan* tuotteita ja tein niistä pienen kollaasin. Teemaksi näytti muodostuvan I'ts all about the details, sillä olen suunnattoman ihastunut tällaisiin pieniin jujuihin tuotteissa kuin tuotteissa. Nykyisin aina, kun päädyn hankkimaan jonkin vaatteen tai asusteen, tulee siinä olla se jokin. Hankkimani asia ei saa missään nimessä olla tylsä. Tosin jujuksi voi riittää ihan pienikin asia, kuten läpinäkyvyys, koristelu, leikkaus, tai jokin vangitseva yksityiskohta.

Kuten siis näkyy, näissä kaikissa tuotteissa on jokin oma juju. Siksi ne ovat mielestäni mitä upeimpia. Pelkät mustat housutkin voivat olla kiinnostavat korkean vyötärön, kahden napin ja lievästi hohtavan materiaalin ansiosta. Nuo korkokengät... Mitä voin lisätä? Te varmasti kyllä ymmärrätte heti, miksi ne kiinnittivät huomioni.

*RIVER ISLANDOPTIC MESH COURT / *SUPERTRASH TOPANGA TOP / *LILI LONDON DRESS / *RUT&CIRCLE JEGGINGS / *NLY TREND NECKLACE

Palatakseni vielä kerran haaveilemaan kollaasin tuotteita, tulee mieleeni vain yksi kysymys. Miksei kaapistani löydy jo tuollaista mekkoa? Se nimittäin ratkaisisi tulevan juhlakauden pukeutumisongelmat kerralla. 

T. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

Lue myös