Marjapuuro

Ensimmäinen puolikas kouluviikko on nyt takana ja feels good! Ensi viikolla on vielä hauskempaa, sillä tiistaina ei olekaan tunteja ja torstaikin on peruttu. Ensi viikko tulee olemaan mun osalta silti aika kiireinen, koska pääsen tekemään blogitöitä, jee! Torstaina ja lauantaina käyn Helsingissä, mutta kerron siitä lisää ensi viikolla.

Päivän asussa ei ollut mitään ihmeellistä. Päälle eksyi vasta kolmatta kertaa kuvissa näkyvä marjapuuronvärinen neule, jota vieroksun ja paljon. Ostin sen aikoinaan Stradivariuksesta vähän alle kaksi vuotta sitten, ja niin se on vaan jäänyt kaapin perälle.

IMG_0269 copy IMG_0303 copy
IMG_0238 copy

Kävin muuten tiistaina bf:n kanssa F-musiikissa ja mukaan lähti kitara. Mä olisin voinut ottaa mukaan tuon sohvan...

lataus (3) copy

Vaan älkää unohtako meneillään olevia kisoja. Nyt pikapikaa osallistumaan, jos ette ole vielä niin tehneet! 
Dazzling Beauty Studio / SININKA

Dazzling Beauty Studion huikeaan ripsipidennysarvontaan (arvo 95 €) voitte osallistua klikkaamalla täältä


SININKA-koruarvontaan, jossa voittaja saa valita mieleisensä tuotteen verkkokaupasta, voitte osallistua klikkaamalla täältä!


t. Enni

Kommentit

 1. Toi paita on kyllä todella ihana. En tiennytkään että soitat kitaraa? Vitsi mä niin haluisin voittaa noi ripset kun nyt taas oon sillä moodilla et haluisin ottaa pidennykset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se mustakin on! Jotenkin vaan ei ole tullut käytettyä, ehkä se on tuo väri. :/ Mutta joo, nää ripset on kyllä ollu tosi ihanat, aion ehdottomasti käydä huollattamassa näitä. Toivottavasti sua potkaisee onni. :)

   Itse asiassa mä en (enää) soita, vaan mun musiikkiharrastuneisuus on suoraan siirtynyt poikaystävälle. :D Hän kävi ostamassa uuden kitaran, mä jäin enemmän ihailemaan tuota pehmeää sohvaa. Tuossa kuvassa kyllä kannoin sen autoon ;)

   Poista
 2. Voi vitsi miten upeat hiukset sulla! :)
  xx J

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös