Kovin on mustavalkoista

Syytetään Lana Del Ray:ta syksyisistä ja vähän melankolisistakin kuvista. Pistin musiikkia soimaan ja muhun iski vimmattu himo käydä kuvaamassa vielä nopeasti pari täytekuvaa tähän postaukseen. Onneksi tänään päivän lämpötila on ollut vielä ihan kesäinen, eli on ollut aurinkoa. Tästä syystä kävin vielä aamulla juoksemassa ilman pitkähihaista.

Tänään oli kuitenkin ihan pakko päästä jo testaamaan uutta Hennesin neuletta. Tämä neule nyt on varmaan vähän sekundaa, mutta mun oli pakko täyttää kaappia edes yhdellä uudella pehmoisella vaatteella. Mulla ei oikeastaan ole tämän lisäksi kuin yksi (reikäinen) pitkähihainen neule, ja koska palelen aina, pitää mulla olla syksyn varalle myös lämpimiä vaatteita. Joten 1+1 = neule.

IMG_0092_copy IMG_0113 copy IMG_0105 copy IMG_0166 copy

Arvatka mitä. Mulla on tukkakriisi! Mun tekisi mieli vetäistä tästä noin 15 cm pituutta pois, laittaa permanentti ja värjätä hiukset punaisiksi. Toisaalta on ihanaa, että omaa väriä pukkaa jo noin paljon, mutta silti. En vieläkään tiedä millainen leikkaus olisi paras hiuksilleni ja nyt ne vain ovat ja valuvat pitkin päätä. Väri nyt on selvillä, sillä kenelle ei muka luontainen hiusväri sopisi? Vaan punainen, tulenpunaisena liehuva liekki... 

IMG_0156 copy IMG_0160 copy IMG_0144 copy IMG_0118 copy IMG_0134 copy IMG_0103 copy

Mä en voi uskoa, että luennot alkavat keskiviikkona. Olo on haikea ja toisaalta taas odottavainen. Kesäloma alkoi jo toukokuussa, mutta osa kesästä kului kuitenkin koululla töissä. Nyt onkin sitten aika jatkaa pänttäämistä. Niin tai näin, tajusin juuri, että mulla ei ole enää kuin puoli vuotta luentoja jäljellä, minkä jälkeen olen opinnäytetyötä vaille valmis mediatekniikan insinööri (amk)

Tämä mielessä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toivottaa syksy tervetulleeksi (kun se sieltä jossain vaiheessa tulee) ja vaihtaa soittolistaa. Selenan sanoin: "When you're ready come and get it".

t. Enni


HUOM!


Jos näyttää siltä, ettei uusia postauksiani tule näkyviin Bloggerin listalle,  lisää www.enninkengissa.fi manuaalisesti blogiluetteloon, niin päivitykset tulevat!

PS. Dazzling Beauty Studio & SININKA -arvonnat käynnissä NYT!

Kommentit

 1. Heiii oikeesti, tää sun postaus käsitteli ihan melkeinpä samoja aiheita kun munkin täniltainen :D Mustavalkoisuus+LDR+hiuskriisit.... Paitsi että hiuskriisistä en jaksanut ite kirjottaa kun olis menny aivan aivan aivan liikaa valituksen puolelle ja postauskin olis venähtänyt järkyttävän pitkäksi :D Mutta samiksia ollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti?? Aijaa, enkä ollut vielä edes lukenut sitä :D

   Nojoo, mäkin meinasin jo eilen marista jotain hiuksista, mutta jätin sanomatta. Ajattelin, että olis liian negatiivinen. Nyt ehkä se ei kuulostanut ihan niin pahalta? Hah tai ainakin toivon niin..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitäis yrittää nähdä se ulkopuolisen silmin, niin ehkä sitten se tuntuis paremmalta! :D

   Poista
 3. Aivan ihana toi paita ja sun hiukset on kyllä niin nam, että en tekis niille mitään. Oon kyllä paras puhuja kun nimimerkillä: kampaajalle pian kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kuten jo yllä kirjoitin, pitäisi jotenkin yrittää nähdä se ulkopuolisen silmin. Ehkä jonkun pitäis taas vähän kehitellä siihen kampauksia, niin näkisi, että siinä on potentiaalia vaikka mihin.

   Mutta joo.. Nooh mä oon kans tollanen... :D

   Poista
 4. Ihan tosi kiva toi mustavalkonen neule! :) <3

  VastaaPoista
 5. Syksy on jotenkin sellaista aikaa että kuvat blogissa saavat melankolisen sävyn. Eikä se mitään haittaa :) Kesällä kun aurinko paistaa, on jotenkin helpompi hymyillä.

  Oiii miten magee olis kunnon punaset hiukset, tuolla pituudella. Oikein kunnon liekkimeri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä paitsi ruska on hieno tausta asukuvissa!

   Hah joo! Tosin mulla on sellaisia kokemuksia punaisesta, että se haalistuu? Enkä sitten tiedä mitä tapahtuisi, jos en enää värjäisi. Olisi varmaan aika haalistunut ja hurja...

   Poista
 6. Totta muuten!

  Juu mä olen kans ymmärtänyt että punanen haalistuu helposti. Siksi minäkään en ole jaksanut sitä rumbaa aloittaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös