Kohta Ellessä

Olin lehdessä viime viikonloppuna! En tiedä sattuiko joku lukemaan Viking Grace -laivan mainoksen Metrosta, IL:stä, tai IS:stä, mutta siinä näkyi yksi aiemmin reissussa otetuista kuvista, tosin tässä minä olin taka-alalla.

Parhain on vasta tulossa, nimittäin 24.9 ilmestyvässä Ellessä pitäisi olla sivun tai aukeaman mainos Gracesta ja myös enemmän kuvia. Olen nähnyt joitain kuvia, enkä tiedä odotanko niitä kovin innolla. Onneksi sain reissuun mukaan hyvin fotogeneettisen ystäväni, joka varmaan pelasti suurimman osan kuvista. Ehkä suurin syy on kuitenkin se, että olin hieman isompi silloin, ja en mielestäni ollut kuvissa parhaimmillani... :D

lataus (7) copy

Tästä hommassa siis oli kyse, tsekkaa aiemmat postaukset. Tiistaita odottaen..!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös