Juoksukuulumisia & OOTD

Koska moni aina valittaa kissan- ja koirankarvoista ja siitä miten ne tarttuvat vaatteisiin, niin mä voisin sanoa sitten sanasen mun hiuksista. Kivasti nuo hiukset tarttuvat tuohon takkiin... Ja tuon vielä näkee, kun omistaa niin vaalean tukan ja mustan takin.

IMG_0855 copy IMG_0857 copy IMG_0856 copy

Tänään on kiva syyspäivä. Ulkona on hyvä ja lämmin sää, toisin sanoen ihan täydellinen lenkkikeli? No, olen ollut jo viikon lenkkitauolla. Niin pahasti se akilles sitten kipeytyi, etten vielään pysty ottamaan juoksuaskeleita, ja kävelykin tekee välillä kipeää. Osansa on verottanut myös loppuviikon flunssa.

Haluan jalan nyt vaan kuntoon, ettei vaiva missään nimessä pääse kroonistumaan. Eli homma jatkuu jos (ja kun) jalka paranee. Ja jos ei parane, niin se tarkoittaa sitten, että juoksu jatkuu vasta keväällä. Turha sitä on kai harmitella enempää. Eikun salille vaan!

t. Enni

Kommentit

 1. Voisit tulla joskus ottaan musta asukuvia :D Itsekään en ole käynyt lenkillä aikoihin, jotenkin into on laantunut... Kai se jossain vaiheessa tulee takaisin :) Mutta ehdottomasti lepoa jos on kipuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sun pitää tulla etelään! ;D

   Ai, no voi. Ehkä se sieltä tulee vielä! :) Joo niin teen, yritin ihan muutamaa juoksuaskelta tänään ja sama kipu tulee heti takaisin. En käsitä...

   Poista
  2. Täällä etelässähän mä viikot asunkin, viikonloppuisin oon vaan viime aikoina ollut tamperelainen ;) Nyt pitää sitten alkaa etsiin kalenterista kuvausaikaa... :D

   No toivottavasti kipu menee ohi, jos ei muuta niin sitten lääkäriin! Jos kävely ei satu liikaa niin siitä ei varmasti ainakaan haittaa ole, ellei ole joku supertulehdus iskenyt.

   Poista
  3. Aijaa, haha sorppa en muistanut! :D

   Joo pitää seurata, tuntuu ettei tämä vaan nyt millään parane!!

   Poista
 2. Mulle tuli kantapäähän joku tulehdus, kun olin vaeltamassa ilmeisesti huonoilla kengillä. Kannattaa antaa sen vaan levätä ja aloittaa varovasti juoksu uudestaan. Mulla meni melkein kuukausi, että jalka tuntui normaalilta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös