ID Inspiration

Kuten ehkä huomasittekin, muutin blogini URL-nimen parisen viikkoa sitten lyhempään. Tämä muutos tuntuu nyt vaikuttavan kaikkeen. Välillä näyttää siltä, että Blogger ei päivitä kaikkia uusia postauksiani, eikä vielä pari päivää sitten niin tehnyt Indiedays Inspirationkaan. Nyt vielä huomasin, että postaukseni eivät ole nousseet ollenkaan uusiin kirjoituksiin etusivulle, eli vähemmän ihmisiä löytää tänne juuri nyt.

Indiedays Inspirationin kautta postaukseni ovat nyt kuitenkin ajan tasalla. Jos siis haluat lukea blogiani vaikka sitä kautta, niin lisää se suosikkeihisi. Tässä sinne suora linkki:
Jos postaukset eivät näytä päivittyvän Bloggerin sivuille, niin ilmoitatko siitä minulle. Tämä olisi kiva tietää! :)

t. Enni

Kommentit

 1. Hauska blogi sulla :)

  Mä haluaisin myös päivittää tuon blogini osoitteen uudeksi, mutta en just uskalla ku en tiedä miten se vaikuttaa kaikkeen. Päivittyykö blogi sitten automaattisesti lukijoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. bloggerin postaukset tulee kyllä, mutta välillä pienellä viiveellä, ja niitä pitää aina vähä tarkistella. Periaatteessa jos lisää mun blogin suosikkeihin bloggerin lukulistaan, tulee multa kahdet päivitykset! Muuten on pelannut kaikki muu, paitsi toi IDn inspiration nostoseinä!


   Mutta sen sanon, että jos meinaat jossain vaiheessa kuitenkin sen vaihtaa, niin mitä aikaisemmin sen parempi! Uudet lukijat saavat sitten ihan normaalisti päivitykset, kun lisäävät suosikkeihin!

   Poista
  2. Kiitos sulle vinkeistä. Taidan varoittaa ensin lukijoita osoitteen muutoksesta ja sitten sen tehdä. Piakkoin kyllä :) Sä et näköjään käytä Bloglovinia, siellä ei kuulemma saa vaihettua osoitetta mitenkään :P

   Poista
  3. http://www.bloglovin.com/blog/2209941/ennin-kengissa Tuossa on bloglovin, se vaan ottaa ne edelleen bloggerista. Siis niin kauan kuin bloggerilla tätä päivitän, niin se pelaa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös