Erään päivän asuvideo

Hyvää iltaa kaikille!

Tein bf:n kanssa kanssa teille katsottavaksi pienen asuvideon, jossa siis näkyy sama asu kuin taannoisissa syksykuvissa. Videokuvaus on siis lähestulkoon vain hänen käsialaansa ja editointi mun. Nämä asuvideot ovat olleet aika suosittuja blogeissa, joten tein tällaisen myös (taas). En tiedä moniko muistaa, mutta tein näitä viime vuonnakin. Käy siis muistelemassa kauhuelokuva-fiilistä täällä ja täällä.


Vaan koska en halunnut enää käyttää tuota edellisissä videoissa kuuluvaa psyko-harakka-taustaääntä, mennään nyt sitten lähes ilman ääntä. Tekijänoikeusjutut kun ovat sen verran monimutkaisia ja meitä bloggaajia tasaisin väliajoin tästä muistutetaan. Noudatan siis neuvoa, en riko lakia ja teen kompromissin.

Ennen kuin painatte play-nappia, laittakaa alla näkyvä biisi soimaan. Tein videon kuunnellessani tuota laulua, vähän toisenlaista lintumusaa.Kun Birdy - People Help the People -kappale alkaa soida, voitte laittaa videoni käyntiin! :)Video on kuvattu Canon EOS 1100D:llä, sillä halusin testata sen HD-videokuvausta. Laatu tosin huononi aika paljon, sillä editoin videon melko vanhalla (ilmaisella) Adobe Premierellä, ja jouduin ensin muuttaamaan mov-tiedostot avi-tiedostoiksi yms. blaa blaa...

No mutta joo. Pointti oli siis, että kun niitä muuttelee, laatu aina vähän kärsii! Muuten tuli hyvää kuvaa. Objektiivina oli Canon EF 50mm f/1.8.

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös