Citycenter Hintahurrikaani / Lauantai

Yhteistyössä Citycenterin kanssa

Noniin, nyt on ennakkomaistiaiset Citycenterin Hintahurrikaanista koettu ja aikamoista menoahan se oli. Näkikö kukaan sitä Arnoldsin donitsijonoa? Jono taisi loppujen lopuksi olla niin pitkä, että ihan viimeiset ihmiset eivät donitseja ja juomaa eurolla edes ehtineet saada. Myös CashCow Clothingin topit myytiin kuulemma kymmenessä minuutissa loppuun, joten tarjousten kanssa saa olla nopea!

_DSC9020
image: akifoto
IMG_0499 copy IMG_0538 copy IMG_0488 copyIMG_0485 copy

Guess Shop

Lauantaina 14.9.2013 klo 13.00-13.10 Guess Shop myy alla näkyviä laukkuja hintaan 59 euroa. Tarjous on aika hyvä, sillä laukun alkuperäinen hinta on 159-169 euroa! Jos siis olet aina unelmoinut merkin laukusta, niin nyt saat sen itsellesi mielettömän edullisesti. Olen itse tehnyt vastaavanlaisen löydön vain ulkomailta, ja sekin laukku oli puolet pienempi.

Muistakaa, että Guess Shop sijaitsee kadulla vastapäätä Stockmannia. Kävin itse liikkeessä ensimmäistä kertaa vasta viime lauantaina, kun kuvasin shokkitarjous-laukkuja sekä itse myymälää. Kun astuin liikkeeseen, oli vastassa kaksi ihanan pirteää myyjää, jotka kyllä jäivät mieleeni.

Laukkujen ohella kannattaa katsoa mitä kaikkea liike tarjoaa, sillä Guess on niin paljon muutakin kuin vain laukkuja. Mun henkilökohtaisia suosikkeja ovat kengät, ylläri... Merkki tekee aivan älyttömän upeita kenkiä, kuten ehkä alla olevista kuvista hieman näkyykin. Lisäksi Guess on suosittu myös koruistaan. Huomatkaa myös miten paljon farkkuja liikkeessä on myynnissä.

IMG_0371 copy2 IMG_0357 copy
IMG_0338 copy IMG_0378 copy IMG_0341 copy IMG_0351 copy IMG_0363 copy


Samsung Experience Store

Lauantaista alkaen shokkitarjouksiin ottaa osaa myös Samsung Experience Store, joka tarjoaa Samsung Galaxy Tab 2 7.0" -tablettia liittymän kera hintaan 149 euroa koko viikonlopun ajan. Vaikken juuri mitään näistä tableteista ymmärrä, niin tiedän, että se on hauska laite, ja että Wifi + 3G yhdessä ovat hyvä juttu! :) Meiltä kotoa löytyy nimittäin lähestulkoon samanlainen tab ja käytän sitä päivittäin. Se on itse asiassa mun ainoa väline Instagramiin... Samsungin liike löytyy siis kauppakeskuksen 1. kerroksesta ja kaikki yksityiskohdat voitte lukea läpi alla olevasta tarjouksesta.

hintahulina_tab2_vedos3 (1)


Warehouse Brand Outlet

Warehouse Brand Outlet eroaa siten näistä shokkitarjouksista, että ilmeisesti tuotteita on jo nyt myynnissä! Jos siis edulliset topit, korkkarit tai muut vaatteet kiinnostavat, vilkaisehan kauppa läpi. Liike sijaitsee Citycenterin 3. kerroksessa.

Ps. Huomasithan siis, että myynnissä on korkokenkiä hintaan 7,90 euroa.

kuva (1) kuva (4) copy IMG_0385 copy kuva (3) copy

Tulen itse todennäköisesti taas paikan päälle lauantaina, joten jos näette siellä vaaleatukkaisen tytön palloilemassa kameran kanssa, se olen hyvin varmasti minä! :) Nähdään hurrikaanissa!

t. Enni


Postaus on toteutettu yhteistyössä Citycenterin kanssa

Kommentit

 1. Ihan mielettömän kaunis ja upea tuo eka kuva susta! ♥

  reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Näin sut siellä ja mun piti tulla puhuu sulle, koska oot mun lempi bloggari, mutta katosit niin nopeasti, etten ehtiny! Sulla oli sillon tosi ihana asu ja näytit kauniilta! Tosi hassu yllätys että löysin itteni tosta arnolds-jono kuvasta.

  pieceofsweetie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww nyt olen tosi otettu, kiitos! :) <3 En siinä tohinassa huomannut yhtään, mutta tunnistan sut kyllä kuvasta! Ehditkö kuitenkin saada donitsin ja juoman?

   Poista
  2. En ehtiny, tarjous meni umpeen ihan nenän edestä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös