Citycenter Hintahurrikaani 12-15.9 / Torstain shokkitarjoukset

Yhteistyössä Citycenterin kanssa

Kohta tuulee! Citycenterin Hintahurrikaani käynnistyy jo huomenna torstaina, joten nyt onkin hyvä aika käydä läpi ensimmäisen päivän SHOKKITARJOUKSIA ja niitä tarjoavia liikkeitä. Tiedätte sitten olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Torstaina olisi mahdollisuus tarttua monenlaisiin tarjouksiin ja listasinkin niistä omia suosikkejani tähän. Kaikki shokkitarjoukset näette muuten Citycenterin sivuilta. Muistakaa, että tapahtumassa on voimassa paljon muitakin tarjouksia näiden lisäksi!


Torstaina 12.9.2013 klo 17.45-17.55 sinulla on mahdollisuus kotiuttaa itsellesi upea paljettilaukku hintaan 8€! Tiedän, että laukku on upea, sillä sain sellaisen itselleni kultaisen värisenä. Oikeastaan tuo kultainen laukku on luonnonvalossa enemmän hopean värinen (se siis on täynnä hopean- ja kullanvärisiä paljetteja), mutta tällaisessa valaistuksessa se näyttää hyvin kultaiselta.

Laukku on sen verran ihana, että pohdin vakavasti ottavani osaa tähän shokkitarjoukseen, jotta voisin kotiuttaa laukusta vielä sinisen yksilön itselleni. Tällä hetkellä mielessäni ei nimittäin pyöri mikään muu kuin koboltinsinisen sifonkipaidan yhdistäminen tuohon samansävyiseen laukkuun...

Mikäli siis tekin mielitte laukkua, niin Glitterin liike löytyy helposti kauppakeskuksen 1. kerroksesta.

IMG_0324 copy IMG_0323 copy IMG_0329 copy

CashCow Clothing

Torstaina 12.9.2013 klo 17.15-17.25 shokkitarjouksena CashCow Clothing tarjoaa Nelly-toppeja kolmella eurolla. Topit ovat sen verran edullisia, etten edes minä (alennushaukkojen alennushaukka) meinaa löytää vastaavia ulkomailta samaiseen hintaan. Jos siis alus/treeni/vapaa-ajan topille saattaisi olla käyttöä, kannattaa pitää mielessäsi tämä tarjous.

CashCow Clothing -liike sijaitsee Citycenterin 2. kerroksessa heti liukuportaiden lähellä. Shokkitarjousten lisäksi torstaina liikkeessä on voimassa myös -20 % alennus kaikista naisten ja miesten paidoista, sekä perjantaina kaikki naisten ja miesten neuleet ovat myös -20 % alennuksessa. Lisäksi lauantaina 14.9 kaikki miesten kauluspaidat ja naisten topit myydään -20 % alennuksella. Muistatteko muuten, että keväällä saamani neonpaita oli tästä samaisesta liikkeestä?

IMG_0335 copy


Seuraava shokkitarjous kiinnitti Citycenterin Hintahurrikaanin shokkitarjouksista ensimmäisenä mielenkiintoni. Misu kenkäkauppa (K1 kerroksessa) tarjoaa vihreitä kiilakorkokenkiään alle 15 eurolla torstaina 12.9.2013 klo 17.30-17.40!

En valehtele, kun sanon miettiväni oikeasti näiden hankkimista. Mielessäni on tyyli, jossa yhdistäisin nämä kengät muuten hyvin hillittyyn asuun, esim. vaikka tähän! Oikeastaan juuri tällaisia pareja kenkäkaappini tarvitsisi, sillä tuntuu, että tällä hetkellä asu kuin asu näyttää yllättäen vähän tylsältä kiitos ainaisten perusvarmojen kenkävalintojen. Välillä pitää olla vähän väriä!
misu shoes
Ja sitten vielä tämä... Nyt mua harmittaa ehkä eniten, sillä menin sopimaan juuri tähän aikaan muuta menoa, enkä näin ollen voi käydä maistelemassa Rosson tarjoamaa herkullisen näköistä broileripasta-annosta, joka maksaisi vain viisi euroa. Tämän shokkitarjouksen löydät siis Rossosta edelleen torstaina 12.9.2013 klo 18.15-18.25! 

Ateria on varmasti mitä loistavin päätös päivän aiemmille shokkitarjouksille, sillä voin vain kuvitella mikä hulina Citycenterillä on huomenna...
Rosso_Express_PesXzz00lti9


Nyt viimeistään alkaa olla hyvä hetki hioa omaa toimintasuunnitelmaa valmiiksi huomisen täsmäiskuja varten. Olen itse huomenna palloilemassa kauppakeskuksessa klo 16-17 aikoihin. Jos siis tunnistatte, niin morjestamaan saa tulla. Palataan vielä perjantain ja lauantain shokkitarjouksiin myöhemmin.

Hauskaa Hintahurrikaania!

t. EnniPostaus on toteutettu yhteistyössä Citycenterin kanssa

Kommentit

Lue myös