Citycenter Hintahurrikaani 12-15.9

Yhteistyössä Citycenterin kanssa

Kuinkas moni on jo nähnyt Citycenterin tulevan Hintahurrikaanin tarjouksia? Itse ainakin odottelen jo kuumeisesti muutamaa tarjousta... Näin alkuun haluaisin kuitenkin vielä kertoa, että tämä ja tulevat postaukset on toteutettu yhteistyössä kauppakeskuksen kanssa, sillä blogini on valittu tekemään yhteistyötä Citycenterin kanssa. Näin ollen tehtävänäni on kertoa teille mikä tuleva Hintahurrikaani on ja mitä tarjouksia se pitää sisällään!

Voitte vain kuvitella kuinka iloinen olin kuullessani uutisen yhteistyöstä, ja nyt vihdoin pääsin kertomaan sen teillekin. Kyseessä on kuitenkin pääkaupunkiseudun keskeisimmällä paikalla oleva iso kauppakeskuskus, joka siis sijaitsee suoraan Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä.

Hintahurrikaanit pidetään Citycenterillä tällä viikolla torstaista alkaen, eli siis 12-15.9. Hurrikaanissa on shokkitarjouksia, jotka kestävän kymmenen minuuttia kerrallaan! Tässä vähän esimakua tulevasta.

cchintahurrikaani

Torstain shokkitarjouksia: Käsi ylös, kuka himoitsee tuota paljettilaukkua tai pasta-ateriaa? (Täällä ollaan jo käsi ylhäällä.)citycenter hintahurrikaani ke IMG_0381 copy

misu citycenter hintahurrikaani_samsung


Lauantain tarjouksia alla: Mm. Guessin laukku olisi tarjolla 59 eurolla!

citycenter hintahurrikaani
IMG_0382 copy

Nämä ja monet muut tarjoukset ovat siis voimassa kymmenen minuuttia kerrallaan ensi viikon torstaista alkaen. Kannattaa tulla paikan päälle ihmettelemään tapahtumaa, sillä näiden lisäksi tapahtumassa on myös monia muita huimia tarjouksia. Lupaan kuitenkin palata yksityiskohtaisemmin tarjouksiin pian. Kysymys kuuluukin, nähdäänkö siis tapahtumassa? :)

Ps. Hintahurrikaanin juontaja toimii Kristiina Komulainen, joka lentää juontaessaan tapahtumaa!

t. Enni

Kommentit

  1. Voi tuolla pitää käväistä :)

    Mä muuten rohkaistuin ja vaihdoin blogini osoitteen uuteen, jee!

    Tosin mulla ei ainakaan bloglovinin kautta päivity uusi osoite, vaan se näyttää ettei mun blogia ole olemassa. Vai löysitkö sieltä jonkun kohdan mihin teit osoitteenmuutoksen? itse en sellaista kenttää löydä. kiitos jos vielä jaksat vastata :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös