CHAIN

Hoh huomaa, ettei sitä enää ole 18-vuotias. Eilinen ilta verottaa, sillä olen käyttänyt tähän ja tulevaan postaukseen jo reilusti yli kaksi tuntia. Eikä tässä edes ole kovin paljoa tekstiä!

Mun piti tehdä ensin yksi postaus, jossa olisin kertonut eilisestä kamerahankinnasta, mutta koska postaus alkoi muistuttaa hetki hetkeltä enemmän kamera-arvostelua, päätin jakaa nämä siis kahteen erilliseen postaukseen. Syy oli se, ettei esim. kuvissa näkyvä New Yorkerin uusi megaketju jäisi vaille ansaitsemaansa huomiota (voi muuten olla aika mahdotonta, nimittäin se kerää jokaiselta kehuja ja ei-kehuja, hah).

IMG_5824 copy
IMG_5800 copy

Tässä siis lauantain asu, jossa viihdyin erityisen paljon. Varoitus: tältä mä todennäköisesti tulen näyttämään seuraavat puoli vuotta, sillä kengät ovat niin mukavat jalassa, etten kohta muilla kävele.

Ps. Aijai mikä muistikatkos eilisessä postauksessa. Eihän Citycenterin kauppakeskuksessa ole Sokos Emotionia, vaan KICKS!

t. Enni

Kommentit

 1. Aiiikas magee megaketju kyl :)

  VastaaPoista
 2. Kiva asu, liityn ketjusta tykkääviin :)
  Myös laukku näyttää hyvältä, tosi rennolta. Ootko ollut laatuun tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ketjut <3

   Kiitos! Laukku on ollut niin nappiostos kuin vain voi. Tosin koska se on outletista, se olikin edullinen jopa merkki&nahkalaukuksi. 139e se oli muistaakseni. Stocka myi vastaavaa ilman sitä vetoketjua reilulla 200 eurolla... Sitä en ostaisi, kyllä vetoketju pitää olla. Mutta muuten olen tosi tyytyväinen, nahka on pehmeää, vetoketjuissa ei mitään valittamista ja kestää paljon painoa. Pieniä kulumisen jälkia nahassa on, mutta muuten laukku on kuin uusi edelleen, yli vuoden käytön jälkeen. Ja värinsä puolesta käy mihin vaan asuun!

   Poista
 3. Musta toi kaulaketju sopii niin hyvin tohon asuun :) ja hyvältä näytät niin kuin aina :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös