Tiistaipäivän kuulumisia

Jahas, tämä menee taas näin. Aina lomalla on muka niin paljon vapaa-aikaa, mutta sitten ei meinaakaan jäädä aikaa blogille. Kyllä sitä silloin ehtii, kun on kasa koulujuttuja, yllättäen. 


On tässä onneksi jonkin verran ehditty liikkua jo, vaikka ollaankin lomalla. Juoksurutiini on toistaiseksi pysynyt. Toinen aikaa vievä homma on kirppispöydän hoito.

To: Lenkki 30 min

Pe: Vapaa

La: Lenkki 30 min

Su: Vapaa

Ma: Sali 60 min

Ti: Lenkki 30 min


Eli en ole ihan laiskotellut. Tämän päivän lenkki tuntui muuten ensimmäistä kertaa aika rankalta, sillä taso oli koventunut. Jotenkin mulla on myös ollut melko voimaton olo, eikä energiaa tunnu löytyvän. Se voi olla tämän kuumuudenkin syytä, tai mene ja tiedä. Aamulenkillä lämpötila oli jo reippaasti +25 astetta ja vähän samaa rataa oli se kuntosalikin eilen... Ylinnä oleva kuva ei sitten ole tältä päivältä, koska tuolla asulla olisi jo vähintään kokenut lämpöhalvauksen.Ja pakko myöntää, osa ajasta on kulunut ihan vaan tähänkin... Parasta on tutkia nettikauppojen valikoimia ja himoita about kaikkia tuotteita.  Sitten lopulta tajuta, ettei niillä mitään tee, kun melkein vastaavia on jo kaapit pullollaan!
bag: Outnet, DVF / shirt: H&M
Olisi tuo laukku silti kiva... Ps. 125 €!

t. Enni

Kommentit

Lue myös