THE DRESS

No nyt saa mekko kuvissa oikeutta, ja kaikki kiitos siitä kuuluu S:lle. Otatin eilen nimittäin jo sen lavastetun asukuvan, mutta tulin siihen tulokseen, että takapihakuvat ovat tylsiä. Niinpä tänään poikettiin aidan toiselle puolelle ja säädettiin kamera kuvaamaan myös mustavalkoisia kuvia.

Jokunen viikko sitten juttelin JAVS-blogin kirjoittajan Jasminin kanssa ja muistan hänen sanoneen, että hän tykkää kuvauttaa asukuvansa aina hienossa miljöössä. Vierailemalla neidin blogissa näette kyllä mitä tarkoitan. Siellä on niin upeita kuvia, että huh huh. Tämä idea mielessä halusin myös kokeilla miljöökuvia. Toki kuvauksia on ennenkin harrastettu allekirjoittaneen blogissa, mutta yleensä vain silloin, kun ollaan ulkomailla ja ympäriltä löytyy enemmän upeita maisemia.

IMG_8489 copy

IMG_8481 copy
IMG_8413 copy
IMG_8402iso copy

Niin tähän asuun olisin halunnut kokeilla niitä möhkälekenkiä, eli siis vanhoja kiilakorkokenkiäni. Jos luitte eilisen postauksen, niin tiedätte miten niille kävi. Anyway, lopputulema on se, että iso kiitos kuvista kuuluu siskolle, ja että mekko oli näidenkin kenkien kanssa ihan kiva! :)

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös