Party

On varmaan sanomattakin aika selvää, että olen ihan rakastunut tuohon Canonilta medialainaan saatuun Canon EOS 5D Mark III ja siinä kiinni olevaan EF 24-105 f/4L IS USM -linssiin.  Kun ei kohise, niin ei kohise. Onkohan tätä pakko palauttaa? ;) Jälki on aivan erilaista, sellaista samettista. Kaukaa katsottuna kuvat näyttävät todella upeilta, mutta läheltä katsottuna naamat ovat jo aika blurria. Laitan kuvat nyt normaalia isompina, jos niistä äkkäisi tuota kuvanlaatua paremmin. Olen itse asiassa mennyt sörkkimään kameran terävyysasetuksia ja jälki näyttää silti aika samettiselta. Täytyy koittaa myöhemmin millaista jälki mahtaa olla vähemmän terävänä...

Harmittaa, etten saa ihan täysin välitettyä näitä kuvia teille siten, miten ne itse näen. Pienennyksen jälkeen kuvanlaadulle tapahtui jotain, vaikka asetukset olivatkin ihan samat kuin aina ennen .jpg:ksi pakatessa. Tämä isompi koko auttaa kuitenkin vähän.

6N6A9489_iso

Toppi: Zara

Housut: ONLY

Kengät: Zara

Laukku: Ted Baker

Koru: Lindex


6N6A9497_iso

6N6A9490_iso

6N6A9438 copyes
(Kuva rajattu isosta kuvasta)

No ainakin näette eilistä asua. Tuo Zaran toppi on yksi tämänhetkisistä suosikkivaatteistani. Se on niin ilmava ja kaunis. Olin eilen viettämässä parhaan miespuolisen ystäväni läksiäisiä, koska tyyppi teki päätöksen jättää meidät muut ja muuttaa Ruotsiin opiskelemaan. Melkoista, mutta ei siitä sen enempää.

Tänään suuntaan Helsinkiin Vanhalle YO-talolle viimeistä kertaa juhlimaan Summer Heatiin, sillä Aussie Street Art -kisa huipentuu tänään ja pöytäni on kisassa komealla kolmannella sijalla! Nähdään siellä!

t. Enni

Kommentit

 1. Ihana toppi ja koru! Tulee tuo samettisuus aika hyvin esiin tosiaan näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, vaikka hyvää kuvaa saa 7D:lläkin, niin kyllä sen pienen eron tässä jo huomaa!

   Poista
 2. Sua voi vaan ihastella naama ammollaan, mikä vaalea kaunotar! <3 Tuo paita sopii tosi kauniisti tuohon koruun ja sitä myöten myös sulle niin hyvin!! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä todella tarkkoja kuvia! Aivan ihania! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös